Egy hónapos babátok átfordította hason egyik oldalról a másikra a fejét?
Figyelt kérdés
Most egy hónapos babàm még csak emelgeti a fejét, de nem fordítja át. Védőnő megijesztgetett. Hogyan tudnék segíteni neki?2022. nov. 8. 10:35
1/9 anonim válasza:
Az enyém igen, de neki később is gyors volt a mozgásfejlődése.
2/9 anonim válasza:
Az enyém igen, már korábban is. Hasaltasd többet, tegyél elé érdekes kontrasztos dolgokat, hogy fel kelljen emelnie a fejét, ezzel fog erősödni az izomzata.
4/9 anonim válasza:
Az én fiam nem. Olyan 2 hónaposan kezdte. Utána tartani is később kezdte, mint a papírforma. De a fejtartással egyidőben rögtön ki is nyomta magát karral.
Most 5,5 hónapos, és kúszik. Szóval utolérte magát. Pedig már mindenki riogatott, hogy totál el van maradva.
5/9 anonim válasza:
Nekünk hason se akar lenni nagyon, nem hogy a fejét forgassa...
De az én védőnőm bejelölte az igent a státuszon. Ő nem aggódik egyáltalán.
Mit jelent amúgy ha nem csinálja? Nem hiszem hogy nagy bajt jelez. De gondolom nem én vagyok az egyetlen aki még tesztelni se tudta, mivel a gyerek ordít ha hasra teszem. Szerintem ne aggódj, de figyelgesd, próbáld a figyelmét a másik oldalra terelni csörgővel vagy amire figyel.
6/9 anonim válasza:
5, egy tipp: fektesd a mellkasodra, te biztos érdekesebb vagy neki :)
7/9 anonim válasza:
Mennyit van hason a kicsi egy nap? És milyen pózban alszik?
8/9 anonim válasza:
Az én lányom is forgatta, de ő hason aludt (csak), gondolom emiatt is jött rá hamarabb, hogy hogy kell. Amúgy a hasratevést utálta. Mozgásfejlődésben amúgy sose sietett, járáson kívül mindent a normál időintervallum végén csinált.
9/9 anonim válasza:
Nem. Voltunk is 6 hetesen dévényesnél, semmi gondot nem talált, kb egy hétre rá, már forgatta. Azóta is mindennel levagyunk maradva 2-3 héttel, úgyhogy már nem idegesítem magam rajta. Mindenesetre engem megnyugtatott, hogy minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!