Andor név mellé milyen második név illene?
Figyelt kérdés
Tudnátok tippeket adni Andor név mellé másodiknak? Apukának nagyon tetszene az Andor név.2022. nov. 6. 18:53
11/20 1112 válasza:
Nataniel, Miklós, Árpád, Vilmos, Elek, Zsolt, Tamás, László, Imre, Zoltán, Zente, Máté, Vince,
12/20 anonim válasza:
Andor Vilmos
Andor Ádám
Andor Ákos
Andor Benedek
Andor Dénes
Szinte bármi jöhet.
Nen adnék olyat, ami szintén -or végződésű (Gábor, Hunor, Magor, Tibor).
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Igen, a hasonló Andoros kérdés is én voltam. Férjem Tamás, a nagypapa Dénes. A férjemre bízom a névválasztást, náluk az a szokás, hogy második névként az apa nevét adják.
2022. nov. 8. 07:43
14/20 anonim válasza:
Nem biztos, hogy adnék második nevet, hacsak nem tiszteletből egy felmenő miatt. Mert úgysem fogja használni, csak a macera van vele.
Teljesen rendben van önmagában is az Andor név. Az más kérdés, hogy nekem a Star Wars-sorozat jut róla eszembe, de mire felnő, addigra úgysem fog már ez a sorozat futni.
"Üdv, az ország egyik legjobb gimijebe járó csajszi."
Hát, ezzel a helyesírással és stilisztikával a helyedben én nem hirdetném, hogy milyen iskolába járok...
19/20 1112 válasza:
Tamás, Barnabás, Illés, István, Vajk, Dominik, Valentin,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!