Lehet, hogy a gyümölcslé telíti el a babámat, és azért nem eszik?
Figyelt kérdés
már nem tudom mire gondoljak...2010. szept. 28. 19:27
1/7 anonim válasza:
két étkezés között kapja a bolti gyümölcslevet?
nagyon valószinü. ha elolvasod a hátulján az összetevőket elég sok cukor van bennük.
2/7 anonim válasza:
Persze hogy lehet! Ha én megiszom 3-4 dl őszilevet, nem éhezem meg 2-3 órán át. Szerintem lehet!
3/7 anonim válasza:
Igen. A bölcsiben tízóraira csak gyümölcslevet kapnak a babák, így húzzák ki reggelitől ebédig.
4/7 A kérdező kommentje:
jó minőségű, 100%-os multi levet adok neki mert a gyümölcsöket nem hajlandó enni
2010. szept. 28. 20:33
5/7 anonim válasza:
Nekem egy nagymama korú barátnőm mondta (3 gyereke van és nem tudom mennyi unokája), hogy adjak a babámnak gyümi levet, azzal nyújthatom az étkezések közötti időt. Szóval a kérdésre a válasz: igen.
6/7 anonim válasza:
Én higítva adom a babámnak.Úgy nem nagyon üli meg a gyomrát.
7/7 anonim válasza:
az én fiam(5hónapos) 3-3,5 óránkánt eszik,tápszeres 180-200ml-t két evés közt megiszik kb 130-140ml teát vagy gyümölcslevet,de az ,,adagját" akkor is megeszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!