Mivel gyogyitsam meg a kis nyakat?
Figyelt kérdés
Kisbabam annyira dundi, hogy a kis tokaja ramegy a nyakara. Mindig orafigyeltem, hogy a hajlatokat megtisztitsam, megis most vettem eszre, hogy a nyakanal be van izzadva, piros es budos a bor. Annyira sajnalom szegenyket. Biztosan nem eri a levego es beizzad. Mit tegyek? Hogyan gyogyitsam, es apoljam ott a bort? Lemostam vizes vattaval es bekentem bepanthennel. Ez eleg vagy meg tehetek vmit? Hogyan elozzem meg hogy a tovabbiakban ne forduljon elo?2008. dec. 24. 09:24
1/5 anonim 

válasza:

Szia! MI hasonló cipőben járunk, és az orvos utasítására Canestennel kenem reggel-este és úgy tűnik, használ.
2/5 anonim 

válasza:

Én hintőport tennék rá, és megpróbálnám naponta többször hátrahajtani a kis fejét, és lekezelni.
3/5 anonim 

válasza:

Nekünk a doktornőnk betadin kenőcsőt ajánlott. De szerintem kérdezd meg a doktornőt is.
Boldog Karácsonyt!
4/5 anonim 

válasza:

Nekünk a hintőpor vált be,meg a baba vagy mandula olaj.
5/5 anonim 

válasza:

Furdeskor (amikor sikerul) jol kitisztitom a netan berakodott zsirt es bepuderezem, mindig mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!