Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem akar kúszni és màszni a...

Nem akar kúszni és màszni a lànyom?

Figyelt kérdés

12.-én lesz 11hónapos de még mindig nem akar kúszni és màszni a védőnő és a gyerek orvos szerint ez teljesen normàlis.

A hasàn körbe körbe forog illetve ha megkapaszkodni akkor fel ül és fel àll màr egyedül.

2022. nov. 2. 14:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Minket anno 7 hónaposan emiatt küldtek korai fejlesztésre.
2022. nov. 2. 17:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi most voltunk,mas miatt, ped.szakszolgalatnal, ott mar a 8 honapos maszas elkezdesre is huztam a szajukat es kesonek iteltek. Menj vele valahova szerintem is.
2022. nov. 2. 18:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Húzták*
2022. nov. 2. 18:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

12, na azok se normálisak. 8 hónaposan még a kúszás sem megkésett, sőt. 10 hónapos kor után megkésett, ha nem kúszik. 8 hónaposan ideális.

A mászásnál pedig 10 hónaposan ideális, 12 hónapos kortól megkésett. Korai fejlesztésen ezekkel a számokkal dolgoznak

2022. nov. 2. 19:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Pedig korai fejleszto kp ban voltam, megis azt mondtak a 8 honap mar keso volt maszasra. 8-12 honapig maszott mindket gyerekem es eddig meg voltam elegedve vele.🤷
2022. nov. 3. 05:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekünk a védőnő azt mondta a kúszás nem baj ha kimarad,az nem jelent semmit,de mászni azt kell egy babának.

Én is aggódok,nekem 8 hónapos,de nem mászik,csak kúszik. Sír ha 4kézláb van. Mintha félne.

Mondjuk nálunk nagy a súlya is,így azt mondta az orvos lustább meg többet kell erősítenie,hogy elbírja magát.

Szerintem nézesd meg,a biztonság kedvéért.

2022. nov. 9. 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!