Kislányom lassan 7 hónapos, anyatejes és még mindig nagyon hasfájos. Diéta, cseppek, torna semmi sem segít. Más is volt így? Mi segített?
Figyelt kérdés
1 hónapja kezdtük a kóstoltatást de a hasfájás miatt nem nagyon akar el fogadni semmit, jobb napokon is csak 1-2 kiskanál de inkább csak fél kiskanál. Volt más is ilyen helyzetben? Mikor múlt el a hasfájás? Hogyan/mikor kezdett mást is enni?2022. okt. 24. 16:42
2/5 A kérdező kommentje:
Orvos csak legyint rá hogy majd ki növi a hasfájást és kóstoltassam tovább majd el fogadja. Ezért írtam ide, tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Tudom minden baba más, de hátha kapok néhány jó ötletet
2022. okt. 24. 16:55
3/5 anonim válasza:
Fiamnál egy évesen múlt el de a püréket akkor sem fogadta el :(
Blw alapjai után keress rá
4/5 anonim válasza:
A baratnom fia extrem hasfajos volt, konkretan az elso 12 honapban 23 orat uvoltott a 24 bol. Az orvosok is mondtak, hogy ilyet meg nem lattak, ez extra pech. Ja es 12 honapos koraig alig akart akarmit is enni, aztan jobb lett.
Az enyem anyatejes volt igaz, de 13 honapos koraig 99 %-ban azon elt, semmi mast nem akart enni.
Vannak ilyen gyerekek, nem szabad eroltetni, majd esznek ha a szervezetuk keszen van ra.
5/5 anonim válasza:
Nálunk is jó későn múlt el, 8-9 hónapos volt. Mondjuk az én lányom evett emellett rendesen, csak sokat fájt a hasa, pukizott, éjjel sokat kelt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!