Akinek 4 hónaposan is még kék volt a baba szeme, volt olyan, hogy bebarnult végül?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 12:02
1/11 A kérdező kommentje:
Vagy már marad a kék szem?
2022. okt. 23. 12:02
2/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy most milyen színű, mivel a szem végleges színe csak 6 és 12 hónapos kora között alakul ki, de az is előfordulhat, hogy ennél később, akár csak három éves kor körül véglegesedik.
3/11 anonim válasza:
Nálunk lett egy barna csík benne (anyám egyedül barna szemű a családban) úgy 8 hónaposan.
4/11 anonim válasza:
Igen, fel evesen kezdett valtozni, eloszor csak fokozatosan szurke lett, majd atment zoldbe 1,5-2 eves kora kozottre, majd 2,5-3 eves kora kozott el kezdett barnulni, 3-4 eves kora kozott meg ilyen zoldes aranybarna lett. Azota ugyanolyan. 6 eves most.
5/11 anonim válasza:
Igen, bebarnult, méghozzá olyan 10 hónapos kora körül. Nem emlékszem pontosan, de elég későn., nem sokkal egyéves kora előtt.
6/11 anonim válasza:
A húgomnak még ovis korában is kék volt a szeme, akkor vált valamikor barnává.
7/11 anonim válasza:
Négy hósan még mindkét gyerekem szeme kék volt.
A fiam szeme kb. három évesen érte el a végleges színét, a lányomé még szerintem nem az, de már nem kék az övé sem.
8/11 anonim válasza:
Kb fél éves koráig volt kék, és utána kezdett változni.
9/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam.
Az én szemem barna, az apjáé kék, és meg van róla győződve, hogy így is fog maradni.. 😅😅
2022. okt. 23. 13:47
10/11 anonim válasza:
4-es vagyok, a kisebbik gyerekunk szeme egyelore kek maradt, o mar majdnem 3 eves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!