10 hónapos kislányomat este tíz körül viszem aludni, fel 11 van kb mire elalszik. Sokan a környezetemben nagyon későinek tartják ezt, de ő napi kétszer alszik még, és ennél hamarabb nem tudom ágyba imádkozni. Nálatok hogy néz ki a napirend?
Figyelt kérdés
Kislányom olyan fel 8-8 között kel. Utána olyan fel 11-11 magasságában alszik két órát. Aztán négy-fel öt fele szinten kettőt. És így ugye olyan fel tíz-tíz óránál hamarabb nem lesz álmos. Nem gondolom hogy ez így rossz lenne, de frusztral a környezetem értetlenkedése.2022. okt. 22. 13:36
11/12 anonim válasza:
"Mi fekhetnénk a sötét szobában este 8-tól, akkor is csak 11-kor tudnánk elaludni."
Na, ez az!!
Nálunk is így van, próbáltuk magunkat megerőszakolni, de rájöttünk, hogy azt a három órát értelmesebben is el tudjuk tölteni, mint a plafonra pislogva! :D
12/12 anonim válasza:
Nézd, ha neked megfelel, semmi gond. Én idegbajt kapnék, mert én szeretem ha este van az az 1-2 órám filmezni, olvasni, de mi mind ilyen korán fekvős típusok vagyunk. A fiam 9 hónapos, ált. 7-fél 8 már alszik. Viszont korán kel (átlag 6;30 körül, néha korábban), és nappal összvissz alszik annyit, mint a te babád egy alvással (átlagosan 1,5+0,5 vagy 1-1, nagyon max 1-1,5 óràkat alszik nappal. Első alvás 9 körül, második 13:30 körül és nem bírja 7-nél tovább. Harmadszor elaltatni délután pár hete lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!