Hogyan lehet fogyni szoptatás alatt?
Kérlek ne kövezettek, szidjatok!!
Nagyon imádom a babám, sosem tennék vele semmi rosszat, de magammal nem vagyok kibékülve.
85kg voltam a szülés után 2 nappal, 2 hónapos a babám és most 74 vagyok. Nem tudom, hogy ez fogyásban jónak számít-e. Terhességem előtt fogytam 36kilót, terhesség alatt híztam 93ra, nagyon sokat sportoltam, sosem koplaltam csak diétáztam. Semmi édesség, tészta, minimális cukor, napi 2x futás. Ezt jelenleg ma is tartom. Futok, tornázok sétálok, nagyon sok tejem van. 2 hetente 1 kilót fogyok, pedig mindenre nagyon figyelek, de van amikor naponta 1x eszek, vagy 2x de nagyon keveset (nincs idő) . Hogy tudnék gyorsabban fogyni? Vagy ez így szerintetek jó? Nagyon sokat bántottak a súly, alak miatt ezért is rossz :( 18 vagyok és egyedülálló, ami még nehezebb lelkileg így, a babám az egyetlen, akiért élek!
Ez NEM az étkezéstől függ, hogy fogysz-e, vagy hízol.
Csak a hormonoktól.
Én ettem/zabáltam a 2 év szoptatás alatt. Csoki, kalács minden nap volt! Meg Karamalz, meg cukros limonádé, meg minden.
Mégis fogytam folyamatosan.
2 év alatt 13kg-t.
Látványos volt, végül ezért is hagytam abba. Mert túlságosan lefogytam.
12-es, nagyon nagy butaságot írtál, ezzel hogy: “ Ez NEM az étkezéstől függ, hogy fogysz-e, vagy hízol.”
DE igen, mivel a bevitt kalóriák, ha nincsenek deficitben és több akkor hízik az ember, ha kevesebb akkor egyértelműen fogy.
A hormonok közrejátszanak és igen megnehezíthetik a fogyást, de attól még hogy csokin éltél NEM ATTÓL FOGYTÁL, maximum nem ettél ezeken kívül egésznap semmi mást, attól még lehet kevesebb a kalória, csak rohadt egészségtelen ez így.
5-ös vagyok
13!
Te írsz hülyeséget.
Szoptattál legalább 1.5-2 évig? Átélted?
Én az ebédből is 1.5x annyit szedtem mindig a tányérba,mint a férjem! Ettem a kalácsot minden nap, sok kenyeret.
Kíváncsi lettem volna,ez napi hány kalória volt. Több 1000.
De volt is tejem. Nem panaszkodtam se én,se a gyerek.
Kis túlsúllyal kezdtem a terhességet, és míg terhes voltam, csak 7 kg-t híztam.
Biztos, hogy ez is közrejátszott.
Mindenesetre teherbe eséskor voltam 75kg, 2 év szoptatás után meg 62. Úgy,hogy rengeteget ettem.
Szóval sokszoros-sokszoros kalóriatöbbletem volt.
És mégis fogytam. Ez van,örültem neki.
Igen szoptattam 18 hónapig. Mellette odafigyeltem MINDENRE, ja és edzettem is. Mielőtt beleállnál abba, hogy biztos elapadt a tejem, hát nem, önszántamból választottam le.
Szóval igen, tudom miről beszélek, mert végigcsináltam és benne voltam!! És nem úgy ahogy te……
16! Pont ezért írtam, hogy hormonfüggő. Az én testem így reagált, a tied meg úgy, hogy edzened kellett meg kalóriát számolni.
Nekem meg nem kellett.
Ha az étkezésen múlna, MINDENKINEK oda kellene figyelnie, mit eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!