Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi gond lehet a babámmal?

Mi gond lehet a babámmal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy tündéri 9hónaposom.

Felüll, kuszik, mászik, kapaszkodva feláll. Zenére "táncol" ha mondom, hogy nem vagy nincsen akkor nagyon sokszor rázza a fejét és ha mondom, hogy pápá sokszor integet. Ha mondom és mutatom, hogy gyere akkor jön de csak nekem. Viszont nem gagyog/gügyög még mindig. Pápánák ggg-t hangoztat meg neha kkk ezt "mondja" de ezen kivűl semmi. Illetve a nevére se hallgat. Ha örül valaminek síkit jó kedvűen. Nevetni akkor nevet rajtunk csak ha álmos vagy csikizem. A hallása viszont tökéletes. Mosolyogni mosolyog. Ezen kívül nem fogja még a cumisüvegét, cumit nem veszi a szájába és semmi mást (játékot, ételt sem). Ami még furcsaság nekem, hogy szinte mindig kapaszkodik bárhol van illetve fürdésnél is úgy fürdik, hogy a gumikacsáját végig fogja el se engedi. Vannak ezek a forma bedobó játékok azzal ugye még nem tud játszani de van benne egy lila meg egy sárga karika azt viszi szinte mindenhova ha kiborítom a formákat és összekeverem akkor is csak azt a kettőt veszi ki. Esetleg ezek az említett dolgok utalhatnak valami komoly betegségre? Annyira aggodok mert egyébként szerintem nagyon ügyes de azért szerintem ez a pár dolog elég nagy dolog, hogy nem csinálja. :(

2022. okt. 15. 09:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20. És mit mondd az orvos? Hogy baj, baj, de hogy mit lehet csinálni azt nem osztja meg? De amúgy semmit nem vesz a szájába egyáltalán? Van kint foga? Ha jön akkor sem? Kezét sem?
2022. okt. 17. 09:03
 22/27 A kérdező kommentje:
Semmit nem mond.Csak hogy nem jo es akkor probalgassam oda vinni a dolgokat a szajahoz. Semmit nem vesz a szajaba most jott ki tegnap az elos 2 foga de nem volt semmi fogzas tunet felul is jonnek a fogai neha ragja az ujjat de ennyi
2022. okt. 17. 09:45
 23/27 anonim ***** válasza:
Én akkor lehet elvinném konduktorhoz ezzel a problémával. Szerintem amúgy nincs gond, de akkor gyakoroltok néhány feladatot, felméri és ha gond van tud tovább küldeni, ha meg nincs megnyugszol.
2022. okt. 17. 09:59
 24/27 A kérdező kommentje:
Devenyeshez jarunk az esetleg tud segiteni? Mert korai fejlesztohoz, konduktorhoz szerettem volna vinni de honapok voltak az idopontok
2022. okt. 17. 10:43
 25/27 anonim ***** válasza:
24. Mindenképpen jelezd neki a következő alkalommal és azt is, hogy aggódsz. Ha ő nem is tud segíteni, biztosan elirányít valakihez. Mégegyszer mondom, nem kell félned, lehet, hogy ő ilyen, mert ugyan igen, kéne, hogy a szájába vegyen dolgokat, de a többi amit leírtál egy teljesen jól fejlett babára utal.
2022. okt. 17. 13:36
 26/27 A kérdező kommentje:
Ma meg valamelyik nap is kiányta a pépet amit adtam neki ebédre az egyik ugyan darabosabb volt mert probálom rá vezetni de ugye nem rág csak nyel. Kihányta azóta vissza a péphez de ma is kihányta és úgy, hogy eszi szépen és egyszer csak elkezd öklendezni és nagyon nehezen kihányja de olyankor nem vesz levegőt :( Mit kell ilyenkor csinálni? Annyira félek, hogy megfullad :( Régebben is hányt sokszor a tápszertől de az tej alleriga miatt állítolag. Amióta tejmentes tápszert eszik nem hányt
2022. okt. 17. 16:10
 27/27 anonim ***** válasza:
Szia, megkerdezhetem, hogy azota hogy alakultak a dolgok nalatok? Az en kisfiam igaz meg csak 5,5honapos, deeeee elegge aggaszt, hogy 2-3honaposan gogicselt, aztan abbahagyta es meg mindig nem igazan indult be nala azota sem, nagyon aggodok miatta, mar sajnos szinte betegesen :( mozgasa meg epp ezaz, h tok halad elore, talan tul gyorsan is, de magatol , semmit nem tudok tenni. Forog hatra hasra mindket iranyba es hasrol hatra is neha, furdeskor is meg babakocsiban is huzzal fel magat, h felul(persze nem sikerul neki) viszont negykezlab van sokszor, hintazik, meg parszor mar vlt, h ellokte magat es haladt, hiaba mondja a devenyes is, h nem kene meg, de nem tudok mit csinalni, csinalja. Csak erdekelne, h vegul veletek hogy alakultak azota a dolgok? Varom valaszod, koszonom
2023. ápr. 4. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!