Mi gond lehet a babámmal?
Sziasztok!
Van egy tündéri 9hónaposom.
Felüll, kuszik, mászik, kapaszkodva feláll. Zenére "táncol" ha mondom, hogy nem vagy nincsen akkor nagyon sokszor rázza a fejét és ha mondom, hogy pápá sokszor integet. Ha mondom és mutatom, hogy gyere akkor jön de csak nekem. Viszont nem gagyog/gügyög még mindig. Pápánák ggg-t hangoztat meg neha kkk ezt "mondja" de ezen kivűl semmi. Illetve a nevére se hallgat. Ha örül valaminek síkit jó kedvűen. Nevetni akkor nevet rajtunk csak ha álmos vagy csikizem. A hallása viszont tökéletes. Mosolyogni mosolyog. Ezen kívül nem fogja még a cumisüvegét, cumit nem veszi a szájába és semmi mást (játékot, ételt sem). Ami még furcsaság nekem, hogy szinte mindig kapaszkodik bárhol van illetve fürdésnél is úgy fürdik, hogy a gumikacsáját végig fogja el se engedi. Vannak ezek a forma bedobó játékok azzal ugye még nem tud játszani de van benne egy lila meg egy sárga karika azt viszi szinte mindenhova ha kiborítom a formákat és összekeverem akkor is csak azt a kettőt veszi ki. Esetleg ezek az említett dolgok utalhatnak valami komoly betegségre? Annyira aggodok mert egyébként szerintem nagyon ügyes de azért szerintem ez a pár dolog elég nagy dolog, hogy nem csinálja. :(
Én nem keresem csak aggódok mert ahányszor megyünk a védőnőhőz mindig mond valamit ami nem jó pedig szerintem ügyes de ugye én nem értek ehez első gyermekem.
Kérlek aki az 1# válaszolót lepontozták ki fejtenék miért? Mármint ne tartástok magatokba kérlek
Könyörgöm 9 hónapos mit akarsz még tőle? A lányaim ennyi idősen kezdtek el éppen csak mászni nem hogy felállni.
Az hogy ennyit "beszél" csak ennyi idősen bőven elég. Tudom hogy rohanó világban élünk de ne siettessük már Őket örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!