Motorozás, homokozás, formabedobó, színes kockák és a karikatorony karikáinak pakolgatása, 4-6 dbos kirakók, hintázás, kavicsok gyűjtögetése és rendezgetése, és óráikig tudja hallgatni ha mesét olvasok.
Igazából bármivel szépen eljátszik, minden érdekli még ha rövid ideig is. Kivéve a babák, azokat nem szereti.
Játék konyha pattogó csacsi (ilyen gumi jószág, rá ül és ugrál rajta)
na meg a kismotor, kint bent
A babája amit az első születésnapjára kapott
Karika torony
Építőkockák
Szinezni rajzolni is szeret
És imádja ha mesét olvasok
Mozgásos feladatok kint is bent is
A játék konyha (ha rátalál, akkor órákat főzőcskézik)
És nagyon szeret velem főzni sütni
Kislányomnak a konyha, babakocsi volt a kedvence. Kinti játékok közül a homokozó és a hinta.
Kisfiamnak az autók. Kinti játékok közül a csúszda és kismotor.
Nem leszek népszerű,de nekem mindennel játszik ami NEM játék.Pedig vannak játékai.A fiamnak is hiába vettük őket ő sem játszott szinte semmivel.
✔️ Üres flakon - ezzel lehet kreatívnak is lenni.Kupakkal egy kis vizet vagy szörpöt ha teszel bele az is egy hang,ha teszel bele rizst,babot,pénz érmét vagy valami csörgőset különböző hangok fognak neki tetszeni...Vagy csak úgy bele fog kiabálni az üres kupaktalan flakonba :D
✔️ Színes zoknik - Ki szoktam tömni őket és becsomózom.Valamelyikbe teszek egy kis csörgő papírt,rizst,puha gumi/szivacs labdát és több funkciója is van.Fél párokat szoktam felhasználni arra is,hogy figurát csináljak belőle,fel lehet varrni rá fület,cipőfűzőt,nagyobb gyerekeknek erős varrással nagy gombokat,mintákat lehet bele varrni..babzsák,zokni bábu,zokni labda,mindennek jó.
✔️ Szennyes válogatás.Segít nekem szét választani a feketét,a fehéret és a színeset külön kupacba,mindig mondjuk a színt is,és hogy milyen ruha darab (ezt már csak azóta hogy nagyobb és rúd valamennyire beszélni).Bele teheti a mosógépbe,ha akarja (általában akarja 😅),tekerget egy kicsit a mosógépen aztán elindítom.Nagy az öröm,hogy segíthetett :)
✔️ Távirányító mindig vicces.Piciként meg akarták rágni,a kicsi most nyomkodni szereti,a nagy meg a fény erőt állítgatja a nappaliban.
✔️ Címke.A kabala kit érdekel,ha van rajta CIMKE.Igaz is,anya vegye meg a 8000 forintos plüsst,hogy ne az legyen az érdekes hanem az,hogy miből készült és hány fokon mosható 😪
Ami örök kedvenc még 3 évesen is az a forma bedobó minden mennyiségben,az építő kocka (van puha,duplo,megablocks,minden sz*r csak hogy biztos legyen mire rá lépni :D),a kinetikus homok (télen nagyon jó amikor nem tudtok kimenni a homokban turkálni),a play doh(?) gyurma,a forma behelyezők (nálunk az állatos nem igazán jött be,de az autós,és a tárgyas igen),a kis autók de azok minden formában,és a homokozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!