Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miket eszik reggelire másfél...

Miket eszik reggelire másfél év körüli babátok?

Figyelt kérdés
2015. okt. 26. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:

beveri a 2,5 dl tejet reggel, aztán utána eszik némi zsömlét (max egy fél zsömle, de inkább 1/3), ehhez szoktam csinálni: pizza krémet paradicsomból, hagymából, zöldfűszerekből mert ezt mi is esszük melegszendvicsnek, vagy padlizsán krémet, vagy kap sajtot, csirkemell sonkát, lekvárt, esetleg májkrémet.

De a leggyakoribb a házi zöldségkrém (padlizsán, paradicsom) illetve a sajt.

2015. okt. 26. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:

3 deci tejital ébredéskor.

majd csipeget vagy kölesgolyót, vagy az én reggelimből. nem szokott sokat enni délelőtt, mert későn kel (9kor kb) és nem ebédelne, ha tele reggelizné magát (délben ebéd).

2015. okt. 26. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:

az én lányom 6 körül kel, és 10 órait is eszik, az általában kb. 150 ml zabkása - főtt zab, gyümölcs és joghurt keveréke)

viszont ő keveset ebédel, zöldségpürét hússal, de max 120-130 milit.

1-es

2015. okt. 26. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Amit mi: szendvicskrém, felvágott, zöldség (főleg paradicsom és uborka), rántotta, virsli, főtt tojás, lekváros kenyér.

Ritkán csokigolyó tejjel.

2015. okt. 26. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Anyatej és vagy tápszer; kb 1,5 dl.Később eszik zsemlét,felvágottat,házi készítésű krémet (májkrém).
2015. okt. 27. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!