Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babasírás az autóban egész...

Babasírás az autóban egész úton - mi lesz akkor, ha simán csak nem törődünk vele?

Figyelt kérdés

Mostanában nem egy, nem kettő olyan kérdést olvastam, hogy a messze lévő rokonokhoz a szülők a pár hónapos babával nem mernek útnak indulni, mert a baba végigordítja az egész utat, próbáltak már mindent, semmi nem segített, ahogy elindulnak torkaszakadtából sír, stb.

Kérdezem, ez miért olyan nagy probléma? Ettől még lehet közlekedni nem?

Mi lesz akkor ha simán csak nem foglalkozunk vele? Majd megunja és abbahahagyja?

Illetve mi történik, ha mondjuk felhangosítjuk maxra az autórádiót, esetleg elindítunk valami kemény rockot, és azt bömböltetjük, hogy elnyomja a baba sírását útközben? Márcsak amiatt is jó, mert szoktatja a zajhoz a babát, így később nemcsak néma csendben fog tudni aludni.

Vagy esetleg fülhallgatót/füldugót használunk, ami tompítja.

Jó lehet valamelyik megoldás? Mit gondoltok?

2022. okt. 14. 13:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem más az, ha valamit muszáj elintézni, így 10 percet ordít a baba az autóban és más az, ha 2 órát.

Az én kislányom úgy ordított sokáig liluló fejjel, krokodil könnyekkel az autóban, mint akit konkrétan kínoznak. Nem segít a bömbölő zene azon, hogy tudom, hogy a lányom szenved a helyzetben. Ráadásul tud úgy ordítani, hogy konkrétan rezonál a dobhártyám az autóban. Szóval nem, nemtudom kizárni, mert nem a sírás, mint jelenség zavar borzasztóan, hanem az, hogy a gyerekem vígasztalhatatlan, neki rossz. És ha neki rossz, akkor én azt nem tudom tétlenül eltűrni órákig.

2022. okt. 14. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!