Miért utálja ennyire az autót ?
Fiam is ilyen volt. Kb így 5 hónaposan kezdte.
Nalunk addig tartott, míg abhordozót le nem cseréltük ülésre és előre fele nézett.
Idő. Én 1,5 éves korától tudok vele egyedül autózni.
Sokan fogják mondani az előrenéző autós ülést. Én nem kötöttem kompromisszumot. 2 éves kor alatt veszélyes egy baleset esetén. És miért ültetjük autósülésbe a gyereket (azon kívül hogy kötelező)? Hogy nagyobb esélye legyen, hogy súlyos sérülés nélkül megússzon egy esetleges balesetet. No ezt előrenéző ülésben minimalizáljuk 2 éves kor alatti gyereknél. Nekem ez nem fért bele. Másnak belefér azért, hogy könnyebb legyen autózni a babával.
Egyébként van hátranéző olyan gyerekülés, melyből kilát - nekünk ilyen lett: BeSafe Izi Turn
Valószínű, hogy nem bírja a háttal utazást.
Sok ilyen van..
Majd ha rendes ülést kap általában jobb lesz.
Nem a háttal utazást nem bírják, hanem unatkoznak.
Az enyém amint kilátott a menetirány szerinti háttal tett nagyobb gyerekülésből illetve volt annyira nagy már, hogy felfogjon és észrevegyen dolgokat, akkor szűnt meg.
Nekünk az segít kicsit, ha közvetlenül evés után megyünk és ha kilát. Ha a hordozó alatt van az isofix talp, akkor olyan magas, hogy legalább a magasabb dolgokat látja, vagy a tükröt kémleli, amiben látom. Amint más autóba tesszük esetleg a talp nélkük, már ordít is. Lassan majd hosszabb utakra már bevezetjük a gyerekülést. 67 cm-től használható a miénk, a 4 hónapos lánykám 66, úgyhogy még azért nem merem...
Azt is szereti, ha éneklek neki. Néha végtelenített verzióban éneklem a kedvenc dalát, amire mindig megnyugszik, csak hogy ne kezdjen el sírni.
Valahol azt is olvastam, hogy pl. az is lehet baj, ha az újszülött szűkítő már kicsi neki, így kiveszik, de nincs rendesen alápárnázva a feneke/dereka, így kényelmetlen neki. Hát... próbálkozni kell. Kitartás és vigyed, hátha szokja. A kislányom ha sír is, amint kiszállunk az autóból, rögtön megnyugszik. Idegtépő, de ha valamit el kell intézni, akkor el kell...
nekünk a fürdetéskor mindig üvölt ilyen nincsen mondta a növérem 6 hónapos korba mint ha elvágták volna nézett meg mosolygott figyel nézelödött
Azt prolbáltad azt hogy beteszed és elalszik és ugy utazol
Vagy talán az erektromos autó a jó neki mert a dizeltől megilyed?
Pl. Lehet hogy nem tudja hogy hol van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!