Szombat este 38,1 volt a laza, azt hittem hogy a foga miatt, aztan tegnap nem volt lazas egyaltalan de nem akart enni, este kihanyta a tapit ketszer is es ment a hasa. Gyomor rontas?
Szia
Nálunk nemrég volt gyomorhurutja a kislányomnak,ami hasmenéssel,és lázzal járt sajnos.
Kerülni kellett a tejalapú dolgokat!!!
Mondjuk azt mondják hogy ilyenkor laktózmentes cumókat lehet adni,de én nem mertem,csak akkor amikor már nem volt olyan hasmenése...
Ebédre főzzél neki sós krumplit egy kis husival,vagy ha mondjuk van otthon üveges almaszósz husival az is jó!
Vagy esetleg banános-almás főtt krumpli husival?
Nálunk ezek voltak a menők ilyenkor,de persze nem volt valami nagy étvágya...az a lényeg,hogy nagyon sokat kapjon inni,nehogy kiszáradjon! Sokszor keveset! és ez az étkezésre is vonatkozik!!!
Jobbulást kívánok!!! :)
utolsó vagyok megint
a só pótlása ilyekor nagyon fontos,úgyhogy ne felejts el majd a kajájába rakni! :)
Ja...és ha nem vizet kap,hanem teát,abba meg egy kis cukrot is rakjál!
Szia
Az utolsó válaszoló vagyok
Mi volt a dokinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!