Miért vannak még forgalomban a Johnson's babaápolási termékek?
Konyorogve kerlek te keress mar ra kremmanian az osszetevokre! Le van irva, mi micsoda, csak kattintgatni es olvasni kell!
Aztan valaszold mar meg nekem; hogy ez mitol rosszabb, mint barmi mas? Mert en komolyan keptelen vagyok felfogni. Borzaszto osszetevoket se latok, de akkor biztos en vagyok a vak.
de mért kell rohamot kapnia a kedves kérdezőnek, csak mert olyan terméket is merészel árusítani a bolt, amit ő nem akar megvenni? most tegyek fel én is egy kérdést, hogy miért van még forgalomban az általad használt testápoló?
amúgy logikusan azért van még a polcokon, mert jelenleg (még) hála az égnek nem a vegán hisztikék irányítják a világot, hanem viszonylag felnőtt emberek, akik tudomásul veszik, hogy nem mindenkinek ugyanaz kell.
Miert is? Mert ott le vannak irva a pontos osszetevok? Ez a bajod? Nyilvan csakazertse nezed meg, mert akkor szamodra is rohadt gyorsan kiderulne, hogy ebben jelenleg nagyon nincs igazad es feleslegesen vitatkozol, dehat ez van.
Nekem sincs tobb kerdesem, ez mindent elmond rolad.
Tényleg alja termék, én sem veszem
Az összes listán az utolsó helyen van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!