Miért vannak még forgalomban a Johnson's babaápolási termékek?
8
Fordítva. Az egész világon köztudott, hogy ez egy szar termék, pláne a kismamák körében ismeretes tény. Most itt páran mégis tettetik a hülyét, csak hogy ellentmondjanak nekem.
De végül is erről szól ez az oldal... ellentmondani a kérdezőnek :)
Ha azt a kérdést tenném fel, hogy miért kék az ég és zöld a fű, a válaszolók nagy része megpróbálná
megmagyarázni, hogy nem is az. Ez egy közismert jelenség itt a gyakorin, sokan itt vezetik le a nyomorukat.
Azért azt beláthatod, hogy "kismamák körében ismeretes tény" elég ingatag lábakon áll...
LEGFELJEBB vélemény!
16: de nem érted, hogy ha valóban egészségre káros lenne, akkor forgalombahozatali engedélyt sem kapott volna...???
Tudod te, hogy milyen engedélyeztetési eljáráson kell keresztülmennie egy bébitemrékenk?
17
Sajnos tévedsz. Ez is egy tipikus tévhit, hogy a babáknak a világ legjobb termékeit készítik. Akkor nem lenne tele cukorral meg sóval pár hat hónapos kortól adható bébiétel pl... (Kecskeméti pl)
Az Eu bannolt pár összetevőt pár évvel ezelőtt, akkor a Johnsons gyártott jobbat az európaiknak, de még így is sok gondot okoz rengeteg babának.
Neked mi bajod van kerdezo? El lehet olvasni, ott van kremmanian tisztan es vilagosan, hogy mi van ezekben a termekekben. Aztan ossze lehet hasonlitani peldaul mondjuk a kozkedvelt baba termekcsaladdal (na nalam pl egy baba tusfurdo valtott ki durva allergias reakciot).
Es maris latod, hogy a baba kapasbol sokkal rosszabb osszetevokbol all, de te megis csak az egyiket vonnad ki a forgalombol. Miert? Es meg millio ilyen borzaszto termek van, csak volt egy hires botrany, ami tok veletlenul kiderult, aztan azota mindenki be van szarva a j&j cuccoktol. Pedig van ennel rosszabb is es meg mennyi mindenrol nem tudsz 🤣🤣 Sot, ahogy most nezem kremmanian, eskuszom nem is szarok az osszetevoi a j&j furdetoknek es a testapoloknak, eddig megneztem kettot-kettot beloluk. Lehet veszek is :D
De ami nem tetszik, azt nem kell megvenni es kesz.
De tovabbra se ertem, hogy mi bajod van, miert ne lehetne ide barmilyen valaszt irni...minek irsz ki kerdest akkor, ha hisztikezel itt mindenen?
Ja es meg raneztem kivancsisagkeppen a gabi edes alom tusfurdore, amit meg itt gyakorin szeretnek isteniteni valamiert, hat ennek se szep osszetevoi vannak. Es meg ennel is jobb a j&j.
Na akkor lehet lepontozni, de en legalabb vettem a faradtsagot es kicsit kutakodtam a temaban, nem ugy mint te, kerdezo.
Olyan választ írsz, amilyet akarsz. De mivel köztudott, hogy a Johnson's termékei rosszak, ezért persel, hogy felvilágosítalak, ha butaságokat írsz.
Itt sajnos nem én tévedek. Keress rá a problémára, milliónyi forrás van a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!