Általában mennyit játszik el egyedül egy 5-6 hónapos baba?
12!
Arról nem hallottál, hogy minden gyerek más, és minden élethelyzet is más?!
Ha nekem lenne segitségem, én is vigan ki tudnék oktatni bárkit, hogy gyerek mellett nem megy?! Nem kapod fel azonnal a gyereked?! Szaranyavagy!
Nekem pl 0 segitségem van. Reggeltől estig egyedül vagyok a gyerekkel. Főzök, mosok, takarítok, mert nem csinálja meg senki helyettem. Igy igen, szaranya vagyok, mert bizony van, hogy nyekereg a gyerek.
Jön a tél, be kell majd gyújtanom mellette. Vannak állataink, azokat is ki kell engednem, megetetnem, meg ha napi1x, de akkor is
Lányom ha meglátja a csatos hordozót, sikítófrászt kap. 2percet nincs el benne. Emellett az én gyerekem nem egy szobanövény, hogy ahova leteszem, vagy épp a hátamra teszem,ott is marad. 5hónapisan kúszott, most 6 hónapos és mászik. Nem tudom lekötözni, meg miért is tenném.
Anya engem még a "had sírjon, erősödik" szellemben nevelt. Semmivel nem rosszabb a viszonyom vele, mint a 10évvel fiatalabb húgomnak, aki minden nyekkenésre minden szart megkapott. Sőt...
Szóval szerintem kicsit gondolkozz el, és utana oszd az észt
Totál változó. Jövő héten lesz 5 hónapos. Van, hogy akár 20-25 percet is elvan nélkülem, van amikor meg 5 percet se.
Függ a hangulatától, hogy mennyit aludt, mennyire éhes, meg kb.ezer dologtól.
Egy légtérben van nálunk a konyha-étkező-nappali. Ő a szőnyegén, én csinálom a dolgomat. Ha elkezd nyafogni, nem veszem fel azonnal, hanem adok valamit neki, amivel játszhat. Ha nagyon nem akar játszani, akkor berakom az etetőszékbe, és odatolom a konyhába.
15. Hú de lyukra futottál, okoska. Nekem sincs segítségem, külföldön élek, férjem dolgozik, egyedül vagyok. Hónapokig nem tudtam takarítani, mert nem volt el a hordozóban, babakocsiban, sehol. Este próbáltunk valamit a férjemmel. Itt a kajarendelés sem működik. Szóval hiába óbégatsz, nekem is rohadt nehéz volt, még sem hagytam sírni, nyűgösködni. Az meg, hogy leszobanövényezed a gyerekem különösen undorító. Neked jólesne, ha én meg idegbetegnek hívnám a tiédet? Attól, hogy egy gyerek el van a hordozóba nem sérült, fogyatékos akkor sem, ha elöntötte a köd az agyadat és belém akarsz állni. Az meg, mert téged anyád sírni hagyott, had ne legyen már követendő példa, 2022-ben ezt ugorjuk meg légyszi.
13. Milyen minősítés? Én azt írtam ki hagyja kínlódni. Te hagyod kínlódni? Gondolom nem. Akkor mit veszed magadra? Nem azt írtam, hogy 0,25 másodperces nyüsszögéstől valaki rossz anya, én is jártam mosdóba pl. Én arról beszélek aki tudatosan hagyja szenvedni a gyerekét mert nem szabad felvenni, mert elkényezteti. Komolyan, mielőtt valaki kommentel, mi lenne ha értelmezné amit olvas, mielőtt elkezdi a kioktatást?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!