Mit vigyünk a kisbabának?
Sziasztok!
Megszületett a kisherceg a baráti társaságunkban :)
Nemsokára megyünk babalátogatóba, és ehhez szeretnénk összeállítani egy ajándékcsomagot.
Az anyuka kérése volt egy ehhez hasonló babakosár, de azt ránk bízza, hogy mit teszünk bele.
A kosár így fog kinézni:
2 dolog már biztos kerül bele, egy ilyen plüss bundazsák:
És egy 9 részes babaápoló szett:
Az apukától megtudtuk, hogy milyen pelust használnak, abból még teszünk bele pár darabot, de még így is üres a kosár :)
Ötletek, hogy mit tegyünk még bele?
A geometria tényleg jó ajándékötlet.
Amiket én szívesen adok, mert nekünk bejöttek:
- valami cuki formájú, gyógynövényes, vagy anélküli sópárna (pocakfájásra tök jó)
- rágóka, akár rágómaki pl.
- oball, a kislányom bolondul érte, pedig nekem ránézésre nem élvezhető kategória
- textil "könyv", csörög, zörög, kilóg, más-más anyag, stb.
- valami személyes ajándék. Mi pl. kaptunk egy nyuszit, ami pont olyan hosszú, mint a kislányom születési hossza és rá van hímezve a neve. Nagyon örültünk neki! De örültünk egy ízléses emlékőr képkeretnek is. Én a legjobb barátnőm kislányának varrtam egy patchwork takarót a nevével. Azóta is a kedvence, tök jó érzés.
A babaápolási szett szerintem nem annyira találó, hacsak nem beszéltétek meg. Ezt általában már a baba születése előtt megszokták venni.
Ha fiú születik, akkor mi szoktunk venni egy üveg whiskeyt a csomagba és gravírozzuk, vagy a dobozát feliratozzuk a gyerkőc nevével. Ezt a baba 18. szülinapjára szánjuk mindig. Volt olyan család, ahol a második gyereknél anyuka felkiáltott örömében, hogy a második gyerkőcnek is tettünk a csomagba. :D
Szóval én ilyesmikben gondolkoznék, de nyilván nem vennék össze mindent.
A pelenka minden mennyisegben jol jott, mi 2 pelenkatortat is kaptunk, keress ra, hogy nez ki, a leghasznosabb ajandek volt szamunkra, hetekig nem kellett pelusra kolteni. (kiveve, ha mosipelusozik az anyuka)!
Aminek en orultem volna, mert bevalt, vagy ismerosoknel bevalt:
- ragomaki
- 360 munchkin itatopohar (hozzataplalashoz)
- szivoszalas itatopohar (szinten hozzataplalashoz)
- furdos konyv
- geometriai konyv, vagy puha konyvek
- hutoragoka
- barangolo konyvek (bar ezt kesobb, 6-12 ho korul tudjak majd hasznalni)
- o ball
- csorgo
- utalvany (dm vagy brendon)
- alvos nyunyoka
- ejjeli feny (leginkabb elemes solampa) huu de orultem volna!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!