Nyűgösebb babák anyukái. Hogy alakult az élet, miután mászni kezdett, majd elindult. Könnyebb vagy nehezebb lett?
Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 08:43
11/14 anonim válasza:
Nálunk az első kislányomnál akkor lett jobb, mikor elkezdett mászni
Majd 1 évesen elindult,az megváltás volt
Engem a fogzás miatti éjszakai kelés soha nem viselt meg
Az első pár hónapban kb semmit nem tudtam csinálni.
Most a 2. kislányom 5 hónapos,ha az ölemben van az a baj,ha lerakom az a baj
Hiába tud hasról hátra,hátról hasra fordulni,nyafog,elkezd sírni
Kijött 2 fogacskája is
De már látom a fényt az alagút végén,lassan kúszni fog,majd mászni
Mozgásilag előrébb van mint a növérkéje...majd meglátjuk
12/14 anonim válasza:
Szia! Nekem szörnyen nyugos volt a babám. Semmit nem lehetett mellett csinálni . Egész nap nyít (jobb szót nem tudok erre :D ), panaszkodott , sirt. Aztán elindult a kuszas akkor már kicsit jobb volr. A maszas megváltás volt. Most lett 1 eves stabilan jár. Mindent szetpakol, ledobal , rendezkedik de nagyon ritkán van nyugosseg . Most már inkább akkor sír csak 1-2 percet ha valamit nem lehet vagy valami nem sikerül neki :) kitartást :)
13/14 anonim válasza:
Kisfiam 9 hónapos, mászik, bútorok mellett lépeget. Egyértelműen könnyebb. Nekem minden könnyebb, mint az egész napos sírást hallgatni, ami az első 3 hónapban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!