Anyukák, hordtok magassarkút?
Nem.
Nem azert, mert nem vagyok noies es elegans, epp ellenkezoleg, viszont 178 cm magas vagyok, a ferjem csupan par centivel tobb, mint en, igy szepen megkert, hogy a magassarkut mellozzem, amikor egyutt megyunk valahova (teljesen ertheto, hogy miert, engem is zavarna, ha magasabb lennek, mint o, foleg, hogy mindig kihuzom magam). A jatszoteren es a ket gyerekkel valo bamulgatos setan kivul szinte mindenhova egyutt megyunk a ferjemmel, az elobbiekhez meg nem veszek fel magassarkut, nem lenne vicces 16 kilos gyereket magassarkuban tutujgatni ugy, hogy kozben babakocsit is tolok.
Utolso: szerintem jol csinalod. Most ismet nagyon nagy divat a magassarku, ahogyan par evvel ezelott inkabb a lapos jott be. Szeretem mindkettot.
De kifejezetten igenytelennek tartom es nagyon szanalmasnak, nevetsegesnek, amikor olyanok vesznek fel magassarkut, akik egyaltalan nem kepesek benne menni, sem lassan, sem gyorsan, sem sehogy. Es rengeteg ilyan not, leanyzot latok (foleg a fiatalabb korosztalyban). Nemelyik tenyleg ugy megy, mint aki betojt. Es egyszeruen nem tudom felfogni, hogy miert kell eroltetni azt, ami nem megy, eloszor talan meg kellene tanulni hordani valamit, mert ez igy nemhogy nem elonyos, hanem kifejezetten hatranyos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!