Melyiket vegyük február végén születendő babánknak?
Február végére várjuk a babánkat és nem tudjuk, h mit vegyünk neki "kimenős" ruhának: bundazsákot, overált, overálzsákot vagy elég az a vastagabb thermo anyagú kezeslábas is?
Ha levegőzünk, úgyis jól betakargatva megy a mózeskosárba, ha meg autóval megyünk, akkor a bébihordóhoz sem biztos, h kényelmes a vastag zsák...na meg amit most megveszünk, következő télen már úgysem jó és lehet, h csak 1x, 2x adjuk rá?!
Tanácsokat várnék olyan szülőktől, akik hasonló időben várták/várják babájukat! Köszi!
Én februàr 27.-én szülök elvileg,és ugy döntöttem hogy overàllzsàkot veszek neki.
Abban elég meleg van,hogy hazahozhassam,utàna ugyse azonnal fogok elkezdeni sétàlni,màrciusba meg màr szerintem a bundazsàk nagyon meleg.
Söt akàr a thermo kezeslàbas is elég lenne.
Gondolom,ha hazautaztok,nem 3-4 oràs sétàt kellesz megtennetek,a lakàsban meg ugysem fogod hasznàlni.
Söt én kaptam egy plüss takaro szerüséget,ami gombokkal,meg cipzàrral van ellàtva,azt is àtlehet alakitani ,ugy mint egy zsàk.
Még az is böven megteszi!
Kimenös ruha nekem màr megvan.Én vegyesen vettem,mert ugye attol hogy februàr lesz,az nem jelenti azt,hogy màr nincs hideg.
Szoval én vettem sok plüss rucit,de nagyobb méretekböl valoban érdemesebb vékonyabbakat venni.(62-68)
Sok sikert,és elöre is könnyü szülést!
Köszi a válaszokat!
Valószínűleg tényleg nem biztos, h szükség lesz a vastag bundazsákra - természetesen, ha nem tél végén érkezne a Pici, biztos nem lenne kérdés, h megvegyük, vagy sem...!
szió
en vettem egy thermo overallt (ja, en is februar vegi vagyok.. leszek..leszunk :D), arra mindenki mondja, hogy milyen aranyos, 62-es, szerintem egy hónap alatt ki fogja nőni :)) aztan eszembe jutott, hogy kényelmesebb lenne a picurnak majd valami zsakszeru, mert ebben az a thermodolog nagyon merev, vagy hogy mondjam, meg mi van ha nem fogja szeretni, ezert a sarkany centerben (marha jo es olcso dolgok vannak ott!!) vettem neki egy bundazsakot (igy hivjak a halozsak kimenős verziójat, ugye?), aminek van ilyen autos hordozo kapcsolója is (nem igazan ertek hozza, nincs autos hordozonk), meg szerintem jobban tud benne picit mozogni a baba, szerintem ugyis kitapasztaljuk hogy melyik a jobb, és az szerintem tovabb is jó.
a zsák az 2000 forint volt, a thermooverall meg..nem emlexem, mert ugy 19 hetes voltam amikor megvettem "decuki" meg "kulonleges" felkialtassal, de brendonban vettem, es jo draga volt.
amugy erdekes, hogy vannak olyan babak, akik kimondottan overallosok, és nem szeretik a zsakot (remelem az en babam nem ilyen lesz :)), meg vannak olyanok, akik imadjak a zsakot. hat majd kialakul melyik tetszik nekik majd!
ja, meg a sarkany centerbe (kozvetlen kapcsolódik a temahoz) szinten kb 2000ert vettem egy olyan takarot, ami patentolhatós is tobbféle módon, nagyon otletes kis talalmany, sehol mashol nem lattam meg olyat, pedig az osszes bababoltot bejartuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!