Minden éjjel kifolyik a pisi a pelusbol felül. Már próbáltunk többfélét, de egyszerűen egyik se válik be. Melyiket érdemes kipróbálni?
Nálunk is ez a helyzet.
Vagy 10féle pelust próbáltunk. 1el nagyobbat is. Mindből kifolyik.
Ahogy felettem írják, nyári mennyiséget isznak még, és folyik kifele.
Én cserélek éjjel pelust, jobbat nem tudok
Még egy szavazat a plusz egy méretre, nálunk is csak az vált be, mi 5-ös DM Babylove pelenkát használunk egyébként, éjszakára meg 6-ost. Még így is előfordul, hogy folyik ki pisi reggelre, de nagyon ritkán.
#12 Honnan veszed, hogy van kuki? :D Én nem látok rá utalást sehol, hogy fiúról van szó. (De ha fiú, akkor egyébként jogos.)
#12 #14
Egész biztosan, mert nekem perpill lányom van pelenkás korban, és nem gyengén ki tud pisilni, bár ahogy írtam, a nagyobb pelenkából csak elég ritkán. De a fiammal is volt ilyen gond, amikor pelenkás volt. :) (#13 voltam)
Nekem is lányom van, aki szintén felfele pisil ki 😅
11#
Nagyon köszönöm Mindenkinek! Kiprobalom akkor a nagyobbat éjjelre és ha nem válik be akkor pedig azokat a márkákat amiket írtatok és még nem próbáltuk, hátha :)
Kislány egyébként :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!