Hol veszitek a pelenkát, és melyik márka vált be?
25% kedvezmény ugy működik,ha van a Dm-ben kis lila szinű dm kártyád( ott lehet igényelni ha nincsen),gyűjtöd rá a pontokat,minden vásárlásnál.1 pont 200ft-onként!Ha összegyűlt 50 pontod,kiválthatsz egy 50 pontos kuponfüzetet,és abban találod meg a 25% kedvezményt adó kuponodat,amit bármilyen termékre beválthatsz,PL. pelusra is!
Remélem érthető:)
Nekünk a Pampers vált be.
Én is a DM-ben vásárolok. Én regisztráltam a DM oldalán, így időközönként küldenek kuponfüzeteket, amiben szokott lenni 15% kedvezmény az egész vásárlás összegéből. És én is szoktam kiváltani a DM-es kártyáról még 25%-os kuponokat, az így már 40%, majdnem félár. Általában megvárom míg megjön a bababónuszos kupon vagy ha van kismama ismerősöd, össze is foghattok és vásárolhattok együtt is, hol a te, hol az ő 15%-os kedvezményét beváltva, így gyakrabban hozzájuthatsz olcsóbban a pelushoz. Legalábbis mi így csináljuk, egyszerre szoktam venni 4-5 csomaggal, így azért még mindig jóval olcsóbb és egy darabig legalább le van róla a gond.
Bocsi az Off-ért!
Aki írta a dm.es lila kártyát:
Honnan tudom hogy mennyi pont van a kártyámon? Én már gyűjtögetem egy ideje, de nem tudom mennyi van rajta. Neten esetleg valahol utána tudok járni?
És csak kuponfüzetre lehet váltani?
Utolsó, itt tudod megnézni, csak be kell írnod a kártyaszámodat, és az irányítószámot:
És a bolti terminálnál is meg tudod nézni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!