Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt már Covidos a babátok?

Volt már Covidos a babátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Én is és a 6.5hónapos babám is pozitivak lettünk. Én a nehezen már túl vagyok.

De a kislányom éjszaka sem aludt mert nem kapott levegőt hiába használtunk orrsprayt és szívtuk neki. Ma szereztünk be egy inhalátort salvusvízzel. Remélem lazít a váladékon kicsit.

Kapja a C es D vitamint, lazcsillapitot, fajdalom csillapitot. Inni iszik teát a tápszert nem igazán. Szilárd ételt sem.

Folyik az orra, köhög, lázas (legmagasabb 38.5volt popsiba) illetve kis bágyadt.

Orvos szerint elég amiket adok neki. Mégis bizonytalam vagyok. Nagyon aggódom érte. Volt valaki hasonló helyzetben? Meddig tartott? Mikor kezdett el javulni? Köszönöm előre is a válaszokat.

2022. szept. 26. 13:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kb 9 hónaposan. Olyan volt, mint egy rondább nátha, pár napig magas láza volt, talán az orra is folyt, kicsit köhögött de ennyi. Meg jó nagyokat aludt. Én rosszabbul voltam. Én be vagyok oltva (ez az utolsó oltásom után kb. 6 hónappal volt), a baba persze nincs.
2022. szept. 26. 22:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy 1 évesen elkapta-e tőlünk, mert őt nem teszteltük, de én az voltam és ő is belázasodott. Ami bonyolította a képletet, hogy előtte egy héttel kapta a bárányhimlő elleni oltást, úgyhogy akár attól is lehetett. Kb. 2-3 napig lázas, levert volt, de semmi komolyabb, szükség esetén kapott lázcsillapítót. Azt nem tudom, mennyire befolyásolta a lefolyást (már ha covid volt) az, hogy elég aktívan szopott + oltva is voltam, szóval elvileg jutott át ellenanyag.
2022. szept. 27. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!