Ha februárban anyám covidos volt és kapott is védettségi igazolványt, vélhetőleg én is covidos voltam de akkor nem teszteltek és így nem kaptam igazolványt, akkor még így utólag elmehetek teszteltetni ami kimutatja hogy 3 hónapja covidos voltam?
Figyelt kérdés
2021. máj. 2. 07:59
1/12 anonim válasza:
Igen, ezért vannak az antigèn tesztek. Ha van ellenanyag megkapod a kàrtyàt, de csak a hivatalost fogadjàk el, amit a patikàban lehet venni azt nem.
2/12 A kérdező kommentje:
És azt hogy februárban voltam covidos azt is meg tudják állapítani? És ha igen akkor ugye a kártya fél évig tehát augusztusig lenne érvényes? Vagy a teszttől számítva fel év?
2021. máj. 2. 08:12
3/12 anonim válasza:
Nyilván azt nem , hogy mikor voltál, csak hogy van antitest. Az èrvènyessèget így nem tudom, gondolom a teszt kèszítèsètől szàmít
4/12 A kérdező kommentje:
Ja és ez ingyenes lenne hogy ezt megcsinálják nekem?
2021. máj. 2. 08:17
5/12 A kérdező kommentje:
Vagy mennyibe kerül
2021. máj. 2. 08:18
7/12 anonim válasza:
Arra azért készülj, hogy kb 2-3 hónap amig kiküldik a kártyát 🙂
8/12 A kérdező kommentje:
Oltással hamarabb ki küldik? Vagy nem attól függ?
2021. máj. 2. 08:22
9/12 anonim válasza:
11 ezer + 3 ezer a kártya így.
Ha beoltatod magad, akkor nyolc napon belül küldik, szóval 2-2,5 hét alatt megkapod a kártyát.
10/12 anonim válasza:
Ráadásul, ha pl. csak enyhe tüneteid voltak, akkor lehet antitested sincs már. Én mindenképp az oltást javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!