Lehet vacsira tejbegrízt adni egy 6 hós babának?
Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 12:12
11/14 anonim válasza:
Érdekes módon mindenki válasza NEMET jelent... úgyhogy én sem fogom, minek alapján lettünk leértékelve.
12/14 anonim válasza:
tegnap 15.18-as vagyok. én sem értem a leértékelést és el nem tudom képzelni, hogy egy gyerekorvos rendes tejbegrízt ajánljon egy 6 hónapos gyereknek. ezért gondoltam, hátha tejpépet ajánlott. én nem tartottam a nagy könyv szerinti dolgokat a hozzátáplálás terén, de azért nem mernék adni bolti vagy házi tehéntejet egy 6 hósnak.
13/14 anonim válasza:
6 hónaptól lehet adni grízt! Úgy ahogy már egyszer leírtam, vízben megfőzöd, majd ANYATEJJEL vagy TÁPSZERREL higítod.
A Hipp is 6hónapos kortól gyártja, rá is van írva, hogy glutént tartalmaz (amit pont ennyi idősen kell bevezetni). Meg csomó más egyebet, amit otthon nem tennél/teszel bele. Ezek után csak annyit kérdezek, hogy ha a boltit odaadod/adnád, akkor miért bűn ha valaki inkább házilag készítené el?
14/14 anonim válasza:
szerintem, ahogy leírtad, így házilag jó, sőt jobb, mint a bolti, az tuti. én nem is a gríz részén, hanem a tej részén csodálkoztam el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!