Éjjel állandóan a cumi miatt kel fel? Másnál is?
8 hós szopis baba. az eleje óta cumizik.
most ott tartunk, hogy éjjel ha felsikít, cumit vissza kell tennem a szájacskájába, és alszik tovább. én már csak a sikításra ébredek, így nem látom, hogy vajon a cumi miatt ébred, ami vagy akkor esett ki a szájából, vagy nem, vagy a nappal történő eseményekért (2 hete felül egyedül, mászik és feláll, és nappal is ha nem tud felállni panaszkodik, jobban ragaszkodik hozzám, szerintem szep.szorongás is, foga nem jön)
Azok ne írjanak akiknek nem cumizik a gyereke(soha nem is cumizott), nem erre vagyok kíváncsi.
ma 21:07
Nem löki ki őket a kiságyból?
(Az enyém azt csinálja... Ezért veszem a Mam világítós cumiját, mert azt legalább látom a földön:-))
Nem leszek vigasz...
14 hónapos.Cicin alszik el,a cumi az első felsíráskor kerül a szájába kevés víz után.Sokszor kiköpi,nélküle alszik.Volt úgy,hogy be sem tudtam tuszkolni a szájába,annyira aludt.Szerintem az alvás mélysége is befolyásolja a cumiigényt!Neki is világítós MAM van éjszakára,de "eszébe sem jut" megkeresni,csukott szemmel keservesen sír.Olykor elég egy simi,máskor pici ringatás,vagy sok...s van,hogy újra meg kell szoptatnom a béke érdekében.De mi már ezt megszoktuk,elfogadjuk,nem "harcolunk" ellene.A cumizáshoz még annyit,hogy napközben a lehető legkevesebbet engedem használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!