Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjjel állandóan a cumi miatt...

Éjjel állandóan a cumi miatt kel fel? Másnál is?

Figyelt kérdés

8 hós szopis baba. az eleje óta cumizik.

most ott tartunk, hogy éjjel ha felsikít, cumit vissza kell tennem a szájacskájába, és alszik tovább. én már csak a sikításra ébredek, így nem látom, hogy vajon a cumi miatt ébred, ami vagy akkor esett ki a szájából, vagy nem, vagy a nappal történő eseményekért (2 hete felül egyedül, mászik és feláll, és nappal is ha nem tud felállni panaszkodik, jobban ragaszkodik hozzám, szerintem szep.szorongás is, foga nem jön)

Azok ne írjanak akiknek nem cumizik a gyereke(soha nem is cumizott), nem erre vagyok kíváncsi.

2010. szept. 26. 10:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ugyanezt csinálja 4és fél hónapos fiam:)Szerintem tuti,h a cumi miatt.Csak már sokszor annyit ugrálok éjszaka...Pár hete csinálja ezt.Nem tudom,mi lehetne a megoldás,mert van amikor már 2-3tól ugrálok...Ha nem adom,felébred...
2010. szept. 26. 10:44
 2/18 anonim ***** válasza:
Szia! Az én 9,5 hónapos fiam is ezt csinálja. Szerintem ő szep.szorongás miatt kezdte 8 hónaposan. Amikor felsír, megsimizem, cumi a szájába és már alszik is. Egy darabig még fogja a kezem, h. tudja, ott vagyok. Olyan édes...
2010. szept. 26. 10:59
 3/18 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 7 és fél hós,ő is cumi miat ébred,vagyis azzal visszaalszik.Este mikor elaludt elveszem tőle a cumit,tehát nem arra riad,h kiesik a szájából.Ha odaadom neki már alszik is tovább,de az első riadás után már ritkásan alszunk.Nem igazán tudom mi lehet ez,én arra fogom,h addigra kezdi kialudni magát-olyan4-5 körül szokta kezdeni.Barátnőm kisfia is csinálta és elmúlt náluk-egy éves ott a pici.
2010. szept. 26. 13:28
 4/18 A kérdező kommentje:

Hát igen....

Remélem nem tart sokáig....amúgy néha megtalálja magának (van világítós is), és akkor oké, de amikor nem találja, segítenem kell. Kicsit fárasztó, de remélem "kinövi". Csak egyszer szopizik éjjel, de a cumi miatt 4-5-6 alkalommal ébred...

2010. szept. 26. 15:35
 5/18 anonim ***** válasza:

26 hónapos lányomhoz minden éjjel kb 4-5x kelek fel a cumi miatt.

Sehogy nem tudom leszoktatni róla. már megőrülök.

2010. szept. 29. 18:23
 6/18 anonim ***** válasza:

Én 10 hónaposan választottam el a ciciről. Eléggé megviselte és bár addig nem cumizott, a szájába nyomtam. 2 hétig bírtam, állandóan sírt éjjel, amikor kiesett a szájából. Kutathattam a sötétben, hogy hova esett. Utáltam nagyon.

Egyszer aztán úgy döntöttem, hogy drasztikus leszek: elveszem. Nem leszoktatom, csak úgy simán elveszem. Kitaláltam egy mesét: bekopogott egy kisfiú, míg aludt és elkérte a cumit, mert nagy-nagy szüksége volt rá.

És mintha megértette volna, elkezdett sírni, majd megnyugodott és bár első két este kereste, viszonylag könnyen leállt róla.

Viszont, akármennyire is nyűglődött és könnyebb lett volna a cumit újból a szájába adni, kitartottam, nem vettem elő.

Most már másfél éves.

2010. szept. 29. 19:43
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi lehet az oka, e a kisfiam aki 5 s fél hónapos kb 2 hete kezdte ez csinálni. Előtte csak elalváshoz kellett neki a cumi éjszaka nem. Most 5-6 alaklommal is kelek éjjel, cumi vissza esetleg egy kis víz és alszik is továb, ha nem adon neki a cumit - már kivártam a nyüsszögés végét akkor felébred. Azt is próbáltam, hogy adok neki enni éjjel, mert azt hittem nem lakott jól este, de ez sem vált be. Én is arra gondoltam, hogy egy aktívabb fejlődési szalaszba lépett és talán ez megmutatkozik az éjszakában is. Az orvostól megkérdeztem, de ő annyit mondott, hogy ez megesik, ne szoktassam rá a cumira :( ezzel okosabb nem lettem, de az megnyugtató, hogy több babánál előfordul - már lenézést - ha valakinek tanácsa tapasztalata van, szívesen veszem és olvasom én is!
2010. szept. 29. 20:22
 8/18 anonim ***** válasza:
Nekünk az első hónaptól ez megy.Most 11hónapos.Engem annyira nem zavar,mert a kiságy mellettem van.Gáz lenne ha külön aludna.Amúgy én azt tartom,nagyobb bajom ne legyen...
2010. szept. 29. 20:44
 9/18 anonim ***** válasza:
Nemsokára 1 éves, kb 4 hós kora óta nálunk is ez van. Előtte
2010. szept. 29. 20:53
 10/18 anonim ***** válasza:
bocsi, csak elküldte véletlenül. Szóval előtte nem nagyon cumizott. Azóta szinte csak úgy alszik el.
2010. szept. 29. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!