Éjjel állandóan a cumi miatt kel fel? Másnál is?
8 hós szopis baba. az eleje óta cumizik.
most ott tartunk, hogy éjjel ha felsikít, cumit vissza kell tennem a szájacskájába, és alszik tovább. én már csak a sikításra ébredek, így nem látom, hogy vajon a cumi miatt ébred, ami vagy akkor esett ki a szájából, vagy nem, vagy a nappal történő eseményekért (2 hete felül egyedül, mászik és feláll, és nappal is ha nem tud felállni panaszkodik, jobban ragaszkodik hozzám, szerintem szep.szorongás is, foga nem jön)
Azok ne írjanak akiknek nem cumizik a gyereke(soha nem is cumizott), nem erre vagyok kíváncsi.
Hát igen....
Remélem nem tart sokáig....amúgy néha megtalálja magának (van világítós is), és akkor oké, de amikor nem találja, segítenem kell. Kicsit fárasztó, de remélem "kinövi". Csak egyszer szopizik éjjel, de a cumi miatt 4-5-6 alkalommal ébred...
26 hónapos lányomhoz minden éjjel kb 4-5x kelek fel a cumi miatt.
Sehogy nem tudom leszoktatni róla. már megőrülök.
Én 10 hónaposan választottam el a ciciről. Eléggé megviselte és bár addig nem cumizott, a szájába nyomtam. 2 hétig bírtam, állandóan sírt éjjel, amikor kiesett a szájából. Kutathattam a sötétben, hogy hova esett. Utáltam nagyon.
Egyszer aztán úgy döntöttem, hogy drasztikus leszek: elveszem. Nem leszoktatom, csak úgy simán elveszem. Kitaláltam egy mesét: bekopogott egy kisfiú, míg aludt és elkérte a cumit, mert nagy-nagy szüksége volt rá.
És mintha megértette volna, elkezdett sírni, majd megnyugodott és bár első két este kereste, viszonylag könnyen leállt róla.
Viszont, akármennyire is nyűglődött és könnyebb lett volna a cumit újból a szájába adni, kitartottam, nem vettem elő.
Most már másfél éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!