Hogy tetszik az Arenta Bejke név? Szépen cseng, ugye?
Figyelt kérdés
Magyar nevet akartunk, de olyat, ami ritka. Pásztói Arenta Bejke a teljes név.2022. szept. 19. 14:59
31/36 anonim válasza:
25: akkor meg minek írtad ki a kérdést, ha meg vagy róla győződve, hogy az szép....
Aztán majd 12-15 év múlva kiírhatod ide, hogy gyűlöl a lányom, mert ilyen hülye nevet adtam neki....
32/36 anonim válasza:
Kérdező, nagyon sok átmenet van a Szofi és az Arenta között. Olyan mintha azt mondanád azért hívod a gyereked Tasbak mert nem tetszik a Brájen.
Nem ősmagyar de magyar eredetű nevek, költői névalkotások sokkal szebbek.
Dalma
Hajna
Lelle
Villő
Hanga
Tímea
Pásztói Hanga Tímea
Pásztói Dalma Villő
Pásztói Hajna Lelle
Szerintem szépek, különlegesek és nem idegenek.
Egyébként nem adnék 2 keresztnevet mert nem ismerek olyan embert aki szereti hogy 2 neve van.
34/36 anonim válasza:
Pásztói Arenta Dalma
Szerintem ez tök jó, ha az egyiket meg akarod tartani. En a Bejkét hanyagolnám.
35/36 anonim válasza:
Nekem az Arenta se tetszik. Senki se tudná jól hallja-e.
36/36 anonim válasza:
Ne haragudj, de tényleg nem szép. Se együtt, se külön. Ráadásul nagyon izzadtságszagúan egyedi akar lenni. Nyilván nektek kell, hogy tetsszen, de azt nem tudom elképzelni, hogy ilyen névvel ne érjék kellemetlenségek. Ezt is érdemes átgondolni. Vannak még szép nevek a ritkább nevek között, de ez így.. Nagyon túl van tolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!