Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tetszik az Arenta Bejke...

Hogy tetszik az Arenta Bejke név? Szépen cseng, ugye?

Figyelt kérdés
Magyar nevet akartunk, de olyat, ami ritka. Pásztói Arenta Bejke a teljes név.
2022. szept. 19. 14:59
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem hangzik szépen.
2022. szept. 19. 17:25
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez már a "nagyon egyedit akarunk a mi kis egyszem tündérbögyörőnknek"

Borzasztó!

Az elsőre azt se tudnám h fiú v lány.

Az Arenta mint valami xar skifi egyik szereplője. Olyan űrből jött.

A Bejke meg mintha beszédhibás lenne aki kiejti

2022. szept. 19. 18:59
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem szép, a Bejke olyan, mint a Berke selypítve... (Annak sincs több értelme, de rögtön ezt gondolnám).
2022. szept. 19. 19:19
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy a kérdező három oldal után sincs sehol. Valóban ez tetszik, vagy csak provokatív kérdés volt? Aki komolyan gondolja, az ki szokott állni a véleménye mellett.
2022. szept. 19. 21:16
 25/36 A kérdező kommentje:
Itt vagyok, csak kicsit elkeseredtem, hogy ennyi embernek nem tetszik. Azt hittem másoknak is szép, csak pl. saját gyermeküknek nem adnák. Szerintem sokkal szebb, mint pl a Szofi, Emili..
2022. szept. 19. 21:39
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez a két név önmagában is.. érdekes, de együtt. Huh. Nem irigyelném azt a gyereket, akit így hívnak.

Vannak ennél sokkal szebb nevek, amik “különlegesek”..

Bejke tényleg olyan, mintha valami beszédhibás ember akarna mondani valamit, amit senki nem ért.. Kisebb korban még cuki is lehetne, de tényleg azt hinném, hogy csak selypít a tulajdonosa, úgyhogy rákérdeznék egy felnőttnél is, hogy tulajdonképpen hogy is hívják a gyereket?

Az Arenta az meg mint valami márkanév, vagy egy ikeás akármicsoda neve.. Mondjuk egy szőnyegé.

2022. szept. 19. 21:53
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de nem. Hiába magyar nevek, számomra túl idegenűl hangzanak.

Nem is ismertem e neveket.

2022. szept. 19. 22:09
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Borzalmas. Ez a Bejke, Zselyke stb nekem olyanok mintha selypítene aki kimondja. Az Arenta olyan semleges, nagyobb bajom nincs vele, de a sajátomnak nem adnám. Meg szerintem antennának csúfolnák az oviban. A kisgyerekek gonoszak tudnak ám lenni.

Édua, Sára, Izabella, Ivett, Ella. Nekem ezek tetszenek.

2022. szept. 19. 23:10
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
A Bejke tényleg a béke szóból származik, de olyan mintha tájszólással lenne.
2022. szept. 20. 02:55
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Két ennyire ritka és szokatlan név már sok együtt. Vagy egyiket vagy másikat adnám, esetleg ellensúlyozva egy megszokottabb névvel pl. Anna, de nem kötelező.

Ha csak Arenta vagy csak Bejke lesz, sem fut össze még egy ilyen nevű emberrel a környezetében, és legalább már a kis tesónak is meg van a névötlet.

2022. szept. 20. 08:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!