Hogy tetszik az Arenta Bejke név? Szépen cseng, ugye?
Nekem ez már a "nagyon egyedit akarunk a mi kis egyszem tündérbögyörőnknek"
Borzasztó!
Az elsőre azt se tudnám h fiú v lány.
Az Arenta mint valami xar skifi egyik szereplője. Olyan űrből jött.
A Bejke meg mintha beszédhibás lenne aki kiejti
Hát ez a két név önmagában is.. érdekes, de együtt. Huh. Nem irigyelném azt a gyereket, akit így hívnak.
Vannak ennél sokkal szebb nevek, amik “különlegesek”..
Bejke tényleg olyan, mintha valami beszédhibás ember akarna mondani valamit, amit senki nem ért.. Kisebb korban még cuki is lehetne, de tényleg azt hinném, hogy csak selypít a tulajdonosa, úgyhogy rákérdeznék egy felnőttnél is, hogy tulajdonképpen hogy is hívják a gyereket?
Az Arenta az meg mint valami márkanév, vagy egy ikeás akármicsoda neve.. Mondjuk egy szőnyegé.
Bocs, de nem. Hiába magyar nevek, számomra túl idegenűl hangzanak.
Nem is ismertem e neveket.
Borzalmas. Ez a Bejke, Zselyke stb nekem olyanok mintha selypítene aki kimondja. Az Arenta olyan semleges, nagyobb bajom nincs vele, de a sajátomnak nem adnám. Meg szerintem antennának csúfolnák az oviban. A kisgyerekek gonoszak tudnak ám lenni.
Édua, Sára, Izabella, Ivett, Ella. Nekem ezek tetszenek.
Két ennyire ritka és szokatlan név már sok együtt. Vagy egyiket vagy másikat adnám, esetleg ellensúlyozva egy megszokottabb névvel pl. Anna, de nem kötelező.
Ha csak Arenta vagy csak Bejke lesz, sem fut össze még egy ilyen nevű emberrel a környezetében, és legalább már a kis tesónak is meg van a névötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!