Zétény név hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Kisfiúnk lesz a férjemmel. Régóta teszik nekem ez a név férjemnek is évek óta. Felétek sok Zétény nevű kisfiú van? Mert azt azért nem szeretnénk, hogy oviban rajta kivül 5 Zétike legyen... Becézésre tudtok valami jót a Zétin kivül?2022. jún. 29. 16:56
1/25 anonim válasza:
Nem túl gyakori, simán adható, nem lesz 5 az oviban. Nekem nagyon tetszik.
2/25 anonim válasza:
Ismerősi körömben 2 van. De amúgy nagyon szép név, szerintem adjátok :)
3/25 anonim válasza:
Kis településen élünk, kettőről tudok
Nekem nagyon nem tetszik
5/25 anonim válasza:
Nekünk a listán volt (addig még unokatesóm meg nem tudta a nagyinktól és el nem nevezte így a fiát. Sosem volt önálló gondolata 😅)
Szóval szerintem jó név, nem túl gyakori, de nem is feltűnően ritka
6/25 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Azért nem adtuk, mert külföldön élünk, de nagyon szép név. Amúgy mi történik, ha van rajta kívül más Zétény? Semmi.
7/25 anonim válasza:
Ugyanolyan tucatnév mint a Zalán meg mostanában a Zente.
8/25 anonim válasza:
Nem tetszik, nekem a Benett - Noel gyakoriságba esik. Becézni se lehet rendesen, fura a hangzása is.
9/25 anonim válasza:
Nincs különösebb bajom vele, de errefelé kezd elterjedni. A Zéti becézésen kívül nem tudok másról.
10/25 anonim válasza:
Nekem így egyben tetszik, a becézése viszont nem.
Mifelénk egyre gyakoribb név, kislányomnak 3 ovistársa is van, akiket így hívnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!