Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miben van otthon a babád...

Miben van otthon a babád ~22fokban?

Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 12:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú body és melegítő nadrág zoknival. Nálunk csak 20 fok van. (1 éves) Rugdalozót már csak pizsamaként kap, mert nehezebben tudom benne pelenkázni, de éjszaka már nem szoktuk.
2022. szept. 18. 15:35
 12/23 anonim ***** válasza:
73%

Nálunk általában 21 fok van. 9 hónapos,zoknit, melegítőnadrágot, trikót és hosszú bodyt.

Alváshoz egy rugdalózót kap, már egy melegebb hálózsákkal.

2022. szept. 18. 16:16
 13/23 anonim ***** válasza:
68%
Én tapasztalatlan anyukakent megkerdezem, nem kevés a hosszú ujjú body + nadrág? Mert kB mindenki ezt írtatok, de én pl 22 fokban bent melegitonaciban vagyok, és a rövid ujjú trikó felett mindig van meleg szvettetem vagy pulcsim. Szóval én fáznek csak a sima hosszujjuban. Na most ugye mindenütt azt olvasom, hogy a gyerekre 1 réteggel több kell... Akkor hogy is van ez?
2022. szept. 18. 20:20
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól függ mennyire fázós a baba, utolsó. Én elég fagyos vagyok, így rájöttem ha a kisfiamra plusz egy réteget adok, akkor ő már izzad. Így kb ugyanúgy öltözködünk. Nálunk most 23 fok van, én egy cicanaciban és egy hosszú ujjúban vagyok, ő egy hosszú body-ban és egy kisnadrágban.
2022. szept. 18. 21:19
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
-22 fokban?
2022. szept. 18. 21:27
 16/23 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem is kevés, vagyis nálunk már az.

Onnan tudom, hogy még a múlt héten mi is abban voltunk (hosszú ujjú body és nadrág), de már kevés volt, a lányom nyűgös volt, nem akart aludni, nem értettem. Majd ráadtam egy meleg rugdalózót, és egyből elaludt.

Innen tudtam, hogy ez már kevés lesz nekünk.

2022. szept. 18. 21:35
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
#13, ezt nem lehet így kijelenteni. Ezek szerint te fázósabb vagy, de nem biztos, hogy a gyereked is az lesz. A gyerek igényeit, reakcióit kell figyelni.
2022. szept. 18. 23:35
 18/23 anonim ***** válasza:
91%
Rövid ujjú body, harisnya, leggings, hosszú ujjú póló, 6 hónapos. Lehet túl oltoztetem? :/
2022. szept. 18. 23:51
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"nem kevés a hosszú ujjú body + nadrág"

Lehet, hogy egy egész nap fekvő 3 hónaposnak jól esik plusz egy réteg, de egy folyamatosan járó-kelő, rohangáló 1-1,5 évesnek nem.

Még nekem is melegem van 22 fokban, amikor a gyerek után megyek és házimunkázom egész nap.

2022. szept. 19. 04:55
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
13, az én gyerekem már 1 éves, egy percig nem ül, így neki a hosszú body, nadrág kombo bőven elég itthon, néha így is érzem, hogy kimelegszik, ha sokat kergette a macskát. Amikor nem mozog sokat, pl babakocsi kint, akkor rá is melegebb ruha kell, mint ami rajtam van, mert könnyebben elkezd fázni.
2022. szept. 19. 06:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!