Miben van otthon a babád ~22fokban?
Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 12:20
11/23 anonim válasza:
Hosszú body és melegítő nadrág zoknival. Nálunk csak 20 fok van. (1 éves) Rugdalozót már csak pizsamaként kap, mert nehezebben tudom benne pelenkázni, de éjszaka már nem szoktuk.
12/23 anonim válasza:
Nálunk általában 21 fok van. 9 hónapos,zoknit, melegítőnadrágot, trikót és hosszú bodyt.
Alváshoz egy rugdalózót kap, már egy melegebb hálózsákkal.
13/23 anonim válasza:
Én tapasztalatlan anyukakent megkerdezem, nem kevés a hosszú ujjú body + nadrág? Mert kB mindenki ezt írtatok, de én pl 22 fokban bent melegitonaciban vagyok, és a rövid ujjú trikó felett mindig van meleg szvettetem vagy pulcsim. Szóval én fáznek csak a sima hosszujjuban. Na most ugye mindenütt azt olvasom, hogy a gyerekre 1 réteggel több kell... Akkor hogy is van ez?
14/23 anonim válasza:
Szerintem attól függ mennyire fázós a baba, utolsó. Én elég fagyos vagyok, így rájöttem ha a kisfiamra plusz egy réteget adok, akkor ő már izzad. Így kb ugyanúgy öltözködünk. Nálunk most 23 fok van, én egy cicanaciban és egy hosszú ujjúban vagyok, ő egy hosszú body-ban és egy kisnadrágban.
16/23 anonim válasza:
Szerintem is kevés, vagyis nálunk már az.
Onnan tudom, hogy még a múlt héten mi is abban voltunk (hosszú ujjú body és nadrág), de már kevés volt, a lányom nyűgös volt, nem akart aludni, nem értettem. Majd ráadtam egy meleg rugdalózót, és egyből elaludt.
Innen tudtam, hogy ez már kevés lesz nekünk.
17/23 anonim válasza:
#13, ezt nem lehet így kijelenteni. Ezek szerint te fázósabb vagy, de nem biztos, hogy a gyereked is az lesz. A gyerek igényeit, reakcióit kell figyelni.
18/23 anonim válasza:
Rövid ujjú body, harisnya, leggings, hosszú ujjú póló, 6 hónapos. Lehet túl oltoztetem? :/
19/23 anonim válasza:
"nem kevés a hosszú ujjú body + nadrág"
Lehet, hogy egy egész nap fekvő 3 hónaposnak jól esik plusz egy réteg, de egy folyamatosan járó-kelő, rohangáló 1-1,5 évesnek nem.
Még nekem is melegem van 22 fokban, amikor a gyerek után megyek és házimunkázom egész nap.
20/23 anonim válasza:
13, az én gyerekem már 1 éves, egy percig nem ül, így neki a hosszú body, nadrág kombo bőven elég itthon, néha így is érzem, hogy kimelegszik, ha sokat kergette a macskát. Amikor nem mozog sokat, pl babakocsi kint, akkor rá is melegebb ruha kell, mint ami rajtam van, mert könnyebben elkezd fázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!