Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajas kenyeret ha adnák a 8...

Vajas kenyeret ha adnák a 8 honapos fiamnak, milyen vajjal adjam? Ilyen csomagolt kis vajjal, vagy ráma, perla? Melyik mindegy?

Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
A RAMA az margarin, nem vaj... Vajat adj neki-bár én vártam hogy átlépje az 1 éves kort, az allegia lehetősége miatt.
2010. szept. 25. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Kapott már valami tejterméket? (tápszeren, anyatejen, tejpépen kívül)

Ha nem, akkor még ne a vajjal próbálkozz.

Ha igen, és semmi baja, akkor teavajat használj.

2010. szept. 25. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze, nyugodtan. Vaj legyen.
2010. szept. 25. 22:11
 4/6 naphtha válasza:
55%
Legújabb infók szerint a vaj egészségesebb, természetesebb. Ezen felbuzdulva barátaim csináltak egy kis tesztet. Kirakták a margarint a napra, hogy rá szállnak-e a legyek. És láss csodát, nem piszkálták. Ebből meg igen könnyen le lehet vonni a következtetést. Ami a légynek se kell az már milyen. :) És "adnék" nem "adnák". Ha már magyarul beszélünk akkor próbáljuk helyesen :)
2010. szept. 26. 09:12
 5/6 anonim válasza:

Feltételezem az eddigi kommentálók nem húsz éves fiúk voltak, :D

De annyit én is tudok javasolni hogy csak teavajat!!!! Annak még van némi köze a tehénhez. :D

A mindenféle rama meg ilyen termékek HYDROGÉNEZETT NÖVÉNYI ZSÍRT TARTALMAZNAK, ami nagyon nem jó, főleg pici korban.

2010. szept. 28. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan adjál neki valódi vajjal megkent apró falatkákat, azt el tudja szopogatni. Minél hamarabb kezd áttérni a vegyes étkezésre annál jobb. De ha lehet akkor még hagy szopizni is, amddig csak akar.
2010. szept. 29. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!