Régi babarhát hogy fertőtlenítsem?
Figyelt kérdés
Anya féretette a babaruháinkat,és most erősködik,hogy a születendő Babámnak jók lesznek(merthogy úgyis gyorsan nő a baba)
Hogy mossam ki a ruhákat,hogy necsak tiszták legyenek,hanem fertőtlenítettek is?
2010. szept. 25. 19:37
1/9 anonim válasza:
vasald ki ha lehet gőzőlőssel.
2/9 anonim válasza:
Mosd ki és vasald ki, a vasalás fertőtlenít.
Ha szükséges áztasd be őket mosás előtt.
3/9 anonim válasza:
Mért gondolod,hogy fertőtleníteni kell utánad??
Mosd ki és vasald ki.Tényleg gyorsan nő a baba,és otthon jók lesznek.
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy bepenészedtek már, bebüdösödtek. Azért ha huszonvalahány évig állnak a ruhák, szerintem is fertőtleníteni kell, főleg egy újszülöttnek. Mosd ki 90 fokon és vasald át mindet.
6/9 anonim válasza:
Áztasd ecetes vízbe, ez a legkíméletesebb módja szerintem, és a baba bőrének se árt :) utána mosd ki és vasald ki. Ennyi idő után szerintem is szükséges a fertőtlenítés, bár én lehet rá se adnám :( biztos ami biztos alapon,de tartaléknak jól jöhet azért.
7/9 anonim válasza:
22:29 Mit nem értesz azon, hogy 90 fokon? Az is fertőtlenít és a ruháknak semmi bajuk nem lesz. Én is így mostam a babaruhákat eleinte, sőt ha kakisak,még mindig így csinálom.
8/9 anonim válasza:
hát nekem nem szimpik a régi ruhák, sok a műszál és a kevert. Meg ma már tök jó bodyk, rugik vannak. A szekrényben a mi régi ruháink teljesen tönkrementek, ki is dobtam. Vegyél inkább olcsón aukciós oldalon valami menőbb ruhacsomit, olyat ami neked tetszik.
9/9 A kérdező kommentje:
Van egy csomó új ruhája is,a jó minőségűeket viszont kiválogattam.Ugyan olyanok,mint a mostani rugik.
2010. szept. 26. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!