A nagy kádat mivel fertőtlenítsem/mossam ki, mielőtt beletenném a babám?
Semmivel. Öblítsd le a zuhannyal és kész. Gondolom előtte nem kutyát fürdettél benne. De ha mégis akkor súrold ki domestossal alaposan öblítsd le és úgy tedd bele a babát.
Én is csak kimosom előtte folyó vízzel és úgy teszem bele a kisfiamat, semmi baja nincs. Nyugodj meg a tiédnek sem lesz!! Ennyire nem kell óvni mindentől... De azért aranyos a kérdés:)
Köszi!
MÉg csak 5 hónapos, így nem szeretnék már most Domestost használni, ráadásul szegény ekcémás is, ezért minél kevesebb kemikáliát használnék. Valószínű marad az ecet. :)
És tényleg nem kutyát fürdettem, ezen jót nevettem. :)) Tiszta a kád, persze, csak mittudomén, mégis először fürdik majd benne. :))
Ecet, citromsav, szódabikarbóna - ezek szuper természetes tisztítószerek. Szódabikarbónát nedves rongyra vagy szivacsra szórok - ezzel lehet súrolni kádat-mosdót-csemét, vízkőmentesíteni és fertőtleníteni ecettel szoktam, citromsavat töményen a WC-be használom.
Ha ekcémás a pici, akkor érdemes a szintetikus mosó- és öblítőszereket is száműzni, helyette mosódió, mosószóda jó mosáshoz, ecet + teafa illóolaj öblítéshez és marhaepeszappan vagy bórax folttisztításhoz.
A lányom is nagyon érzékeny bőrű, én a születése előtt száműztem a szintetikus vegyszereket a lakásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!