Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel mossam/fertőtlenítsem...

Mivel mossam/fertőtlenítsem ki a gyerek kádját?

Figyelt kérdés
nővéremtől kaptuk,vagyis örököltük,az ő gyerekéjé volt.Mivel lehet átmosni vagy fertőtleníteni,és mikor érdemes?Most 36hetes vagyok,ha most megcsinálom,meg kell mégegyszer ha megszületik és mielőtt fürdetni akarjuk majd?Vagy akkor már elég lesz csak sima vízzel átmosni?Köszönöm ha tudtok segíteni!
2010. júl. 14. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Én domestossal csináltam aztán alaposan átöblítettem. Szerintem még 1-2 hetet ráér, aztán elég kiöblíteni mikor használni fogjátok.
2010. júl. 14. 17:10
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. júl. 14. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Én Chicco fertőtlenítőt vettem, kifejezetten gyerekdolgok fertőtlenítésre van. Később is hasznát veszed majd leesett játék, gyerek kád stb fertőtlenítésre. 1 literes kiszerelésben van, bevásárlóközpontokban is kapható.
2010. júl. 14. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is domestosoztam, utána jó alapos öblítés. Én aznap, mikor hazamentünk a kórházból fürdés előtt ( meg amikor felállítottuk,) a szülés előtt pár héttel.
2010. júl. 14. 17:41
 5/5 A kérdező kommentje:
pont chico fertőtlenítő van,azt vettem,sok cuccot,cumit,cumisüveget..stb-t azzal fertőtlenítettem,de nemtudtam hogy a kádat is lehet azzal,mert ugye ebbe ázniuk kell 20percig,a kádat hogy áztassam benne?Kéne több liter is:)Vagy csak mossam át vele?
2010. júl. 14. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!