Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbaba orr formája fog változni?

Kisbaba orr formája fog változni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Ma fél éves a kislányom,első gyermek

Nagyon sokszor sértő megjegyzéseket tesznek az orrára, hogy gyűjthetünk plasztikai sebészre pénzt, mert krumpli orra lesz, kire ütött ez a gyerek? Nem tán beengedtem a postást egy két alkalommal...és ma a doki is megjegyzést tett rá, ismeri a családot, és szó szerint idézem,hogy hoztuk igy össze?

Kissé szélesebb az orrnyereg, ennyi a "hibája" látom én is rajta, hogy nagyobb, de hozzáteszem nekem ő a legszebb a világon, vakitóan kék szemei vannak,csak látom, hogy bámulják, és nagyon rosszul esik, nem tehetek róla, lepereg akkor rólam,de este amint elcsendesedünk eszembe jut...hogy ha már most ezt kapja, hogy bántják, mi lesz késöbb?

Újszülött korában, sokkal szembetűnőbb volt, mára már alakult valamennyire

A kérdésem az, hogy volt valakinek ilyen orrú babája? Változott az évek során a formája?

Köszönöm ha válaszoltok

2022. szept. 13. 21:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

20, azt írta, hogy:" Ma fél éves", nem másfél éves...

Szerintem sincs vele semmi baj egyébként. Nagyon aranyos.

2022. szept. 14. 05:09
 22/30 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk rokon gyerkőcnek volt nagyon nagy orra, mikor megszületett, ahogy telt az idő, formálódott. Most már teljesen átlagos pisze az orra. Most született meg a kistesó, dettó ugyanolyan orral
2022. szept. 14. 05:11
 23/30 anonim ***** válasza:
77%

Istenem,de cukor ez a kis tündér! Nagyon aranyos az orra, ne hallgass rájuk, nagyon rossz indulatúak. Nézne inkább mindenki magába.. Nagyon szomorú, hogy ilyenek az emberek, pedig semmi gond ezzel a kis nózival, és ha még lenne sem mondunk ilyen hülyeségeket!

Tényleg nagyon aranyos, szerintem neked annyi a feladatod, hogy éreztesd vele a nevelésed során, hogy ő mennyire jó, és ügyes, hogy mindenre képes, legyen elég önbizalma,később ha meg próbálnák szegényt lehúzni, legyen annyira magabiztos, hogy nem fogja érdekelni. Sajnos mindenbe bele tudnak kötni, úgy is, hogy okuk sincs rá. Találnak, ha akarnak. Az ismerőseid igazi parasztok, ne hagyd szó nélkül, nyugodtan mondd meg, hogy ne kiritizáljon egy gyermeket... Dühítő.

2022. szept. 14. 06:38
 24/30 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat,a kedves,megnyugtató szavakat

Ilyen világot élünk, sajnos minden nap tapasztalom a közvetlen környezetemben, hogy nagyon sok rosszindulatú ember van, hogy miért jutottak ilyen szintre...hogy egy gyermekre sértő megjegyzéseket tesznek?!

Senki nem egyforma,engem ugy neveltek mindenkit ugy kell elfogadni,ahogy van

Sose bántottam senkit, az emberek sajnos rossz irányba haladnak,tisztelet a kivételnek,de megdöbbentő

Mégegyszer köszönök mindent

2022. szept. 14. 07:01
 25/30 anonim ***** válasza:
96%

Utolsó vagyok.

Engem iskolában, elsőtől a gimiig, nagyon sokat bántottak, a gyerekek is kegyetlenek, sajnos a rossz szülői példa lehet az oka. Nekem sajnos nem volt önbizalmam, nem védtem meg magam, a szüleim sem.

De a kislányod nagyon szerencsés, hogy ilyen anyukája van! 💞 Fel a fejjel, és vedd fel a harcot, az igazságtalanság ellen! Puszillak, Drága!🌹

2022. szept. 14. 07:19
 26/30 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom, hogy az orra változik-e, de az állkapcsa biztosan nôni fog még, ahogy kibújnak a fogai, és ahogy az arc alsó fele hozzánô, az orrmérete valószinûleg nem lesz már feltûnô.
2022. szept. 14. 08:31
 27/30 anonim ***** válasza:
74%

Nem hinnem hogy barki megmutene azert mert anyukanak nem tetszik az orra ilyen fiatalon.. :D

De komolyra forditva a szot ha egeszsegugyileg nem okoz problemat akkor majd a kislany maga eldonti hogy mit szeretne ha majd akkora lesz :) de merem allitani hogy nem fogjak az idegenek piszkalni ezert hiszen a csaladfat nem ismerik.. a rokokokra ismerosokre meg igen is ra kell szolni

2022. szept. 14. 09:04
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Semmi kirívó nincs az orrán, tényleg nem gáz, ne aggódj! Aki még beszól, küldd el melegebb éghajlatra.

Láttam olyan újszülöttet akinek tényleg óriási krumpli orra volt, na az feltűnő volt. Most már 4 éves, továbbra is nagy orra van, de valahogy a feje hozzá nőtt, kevésbé feltűnő. Nálatok is alakulni fog még.

2022. szept. 14. 10:46
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Van pofájuk egy édes kisbabára ilyen megjegyzést tenni. Azt hiszik humorosak, közben belegyalogolnak a másik lelkébe. Annyi ilyen van, én is találkoztam nem eggyel, a sok tökéletes. És most te ezen rágod magad, ahelyett, hogy büszkén örülnél a cuki kislányodnak. Micsoda taplók.
2022. szept. 14. 11:31
 30/30 anonim ***** válasza:
79%
Eloszor az jutott eszembe, hogy milyen aranyos orra van es ugy megpuszilnam. De nyilvan nem puszilgatok kisbaba orrokat, na erted. :) azt viszont tartom, hogy semmi baj nincs vele velemenyem szerint, ez nem krumpli.
2022. szept. 14. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!