Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbaba orr formája fog változni?

Kisbaba orr formája fog változni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Ma fél éves a kislányom,első gyermek

Nagyon sokszor sértő megjegyzéseket tesznek az orrára, hogy gyűjthetünk plasztikai sebészre pénzt, mert krumpli orra lesz, kire ütött ez a gyerek? Nem tán beengedtem a postást egy két alkalommal...és ma a doki is megjegyzést tett rá, ismeri a családot, és szó szerint idézem,hogy hoztuk igy össze?

Kissé szélesebb az orrnyereg, ennyi a "hibája" látom én is rajta, hogy nagyobb, de hozzáteszem nekem ő a legszebb a világon, vakitóan kék szemei vannak,csak látom, hogy bámulják, és nagyon rosszul esik, nem tehetek róla, lepereg akkor rólam,de este amint elcsendesedünk eszembe jut...hogy ha már most ezt kapja, hogy bántják, mi lesz késöbb?

Újszülött korában, sokkal szembetűnőbb volt, mára már alakult valamennyire

A kérdésem az, hogy volt valakinek ilyen orrú babája? Változott az évek során a formája?

Köszönöm ha válaszoltok

2022. szept. 13. 21:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
84%

Hú,annyira gyenge a képzelőerőm jelenleg, hogy el se tudom képzelni, milyen az orra.

Mint a négereknek?

2022. szept. 13. 21:05
 2/30 A kérdező kommentje:
Csatolok képet, mert igy tényleg nehéz elképzelni
2022. szept. 13. 21:17
 3/30 anonim ***** válasza:
46%
Lepontozást bevállalva, masszirozd neki kicsit ‘össze’ a kis nóziját, lehet semmit nem ér, de én tuti ezt csinálnám. A kisgyerekek teste ilyen korban még fejlődik (pl az o láb ellen is befele simogatják a lábszárat), szóval ezen az alapon valami speciális arc masszázst végeznék az orr környékén, bevezetném az esti és a reggeli rutinba. A legrosszabb esetben nem válik be, de ha rákeres az ilyen face massage result videokra, akkor még felnőtt embereknél is döbbenetes változásokat tudnak elérni.
2022. szept. 13. 21:25
 4/30 A kérdező kommentje:
2022. szept. 13. 21:27
 5/30 A kérdező kommentje:

Remélem sikerült a képfeltöltés

Kozmetikus vagyok, csontot nem igen tudok masszírozni,formálni

2022. szept. 13. 21:29
 6/30 anonim ***** válasza:
58%
5. Még szerencse, hogy az orr nem csont.
2022. szept. 13. 21:35
 7/30 A kérdező kommentje:
De ott,ahol vastagabb,szélesebb,ott csont van
2022. szept. 13. 21:39
 8/30 anonim ***** válasza:
25%
Engem inkább egy genetikai betegség tünetére emlékeztet. Elnézést :(
2022. szept. 13. 21:41
 9/30 anonim ***** válasza:
88%

Igen, sokszor betegség jele (MPS I-II, Hurler szindróma pl).

De ezeket, úgy gondolom,már észrevették volna a kórházban, mikor megszületett. Ezek annyira súlyos betegségek.

Szerintem csak visszaütött valamelyik rokonra.

2022. szept. 13. 21:49
 10/30 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem cuki, biztos gyönyörű gyermek.

Én biztos visszaszolnek az ilyen kedves rokonoknak, ismerősöknek valamit.

2022. szept. 13. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!