Kisbaba orr formája fog változni?
Sziasztok
Ma fél éves a kislányom,első gyermek
Nagyon sokszor sértő megjegyzéseket tesznek az orrára, hogy gyűjthetünk plasztikai sebészre pénzt, mert krumpli orra lesz, kire ütött ez a gyerek? Nem tán beengedtem a postást egy két alkalommal...és ma a doki is megjegyzést tett rá, ismeri a családot, és szó szerint idézem,hogy hoztuk igy össze?
Kissé szélesebb az orrnyereg, ennyi a "hibája" látom én is rajta, hogy nagyobb, de hozzáteszem nekem ő a legszebb a világon, vakitóan kék szemei vannak,csak látom, hogy bámulják, és nagyon rosszul esik, nem tehetek róla, lepereg akkor rólam,de este amint elcsendesedünk eszembe jut...hogy ha már most ezt kapja, hogy bántják, mi lesz késöbb?
Újszülött korában, sokkal szembetűnőbb volt, mára már alakult valamennyire
A kérdésem az, hogy volt valakinek ilyen orrú babája? Változott az évek során a formája?
Köszönöm ha válaszoltok
Ennyi? Én ennél sokkal durvábbra számítottam. :D Szerintem teljesen normális orra van. Az ismerőseid idióták, ne törődj velük.
A kamaszkor meg mint tudjuk, bárkiből bármit ki tud hozni, tehát még sokat változhat.
Semmiképpen nem krumpli, valóban kicsit szélesebb az orrnyereg. Még sokat fog változni, bár a jellegzetessége valószínűleg megmarad, de hogy ez hogy fog viszonyulni az arcához, milyen lesz az összhatás, az csak a kamaszkor után derül majd ki.
És igen, cuki.
Magamról tudok nyilatkozni: nekem babaként és gyerekként is krumpli orrom volt, és felnőtt koromra nagy hegyes orrom van, bár a nyereg rész pont nem széles, de lényeg, hogy: igen, az orr rengeteget változik felnőtt korig.
A kép alapján teljesen normális orra van a kislánynak, semmi extrém szembetűnő. Lehet inkább nektek van nagyon kicsi vagy keskeny hozzá képest vagy fogalmam sincs miért köthet ebbe bele bárki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!