Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol lehet a netröl rendelni...

Hol lehet a netröl rendelni gyerekülést jo áron? Milyet érdemes venni 9kg-tol meddig illetve 0kg-tol meddig melyik jobb?

Figyelt kérdés
A babahordozonk 13kg ig jo utánna milyen gyerekülés kényelmesebb a babáknak ami 0tol vagy ami 9kg-tol van?Ti milyet vettetek és hol lehet rendelni a neten jo áron akár használtan is?
2008. dec. 22. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Használtan a teszvesz, vatera, babázó stb. oldalakon lehet keresgélni. Mi most vennünk 0-18kg valót 17eFt-ért a manosziget.hu-n. Attól függ, hogy mekkora a babád. Ha már tud ülni szépen és több mint 9kg, akkor 9-18kg-sat is vehettek. 10kg felett előre fele nézve is bekötheted.
2008. dec. 22. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Szia!itt nézz szét.Nagyon jó cuccok vannak és olcsón.Nekem nemsokára 4 éves lesz a lányom,17 kg.Neki már háttámlás ülés magasító kell.Valahogy ehhez viszonyítva nézz szét a tömeg alapján.Olyan 16-17 kg-ig legyen.Remélem segíthettem!Boldog Karácsonyt!

2008. dec. 22. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:

érdekes, de mi ugyanigy voltunk, hordozót már kinőttük és 2 hónapja a brendon.hu-ról rendeltünk egy Nania gyerekülést. 5000 forint felett ingyen van a kiszállitás igy 8500 vagy 8900 forint körül volt és teljesen új, a célnak megfelelő ülés.

Én nem mertem használtat venni, mert sose tudni, nem baleseteztek e vele:(

2008. dec. 22. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi kb. 1 éves koráig tudtuk használni a hordozót, akkor már sírt benne egy idő után. Akkor vettünk a vaterán, vagy a teszveszen egy új, saját övvel rendelkező, dönthető, később ülésmagasítóként (a háttámla leszedhető) is használható ülést. Ha jól emlékszem, 9-36 kilóig használható. Viszont az már kiderült, hogy alig dönthető, vagyis ha alszik benne, akkor a fele mindig előre bukik.

Ha most kellene vásárolnom, akkor olyat keresnék, ami jobban dönthető kagylóülés, és inkább ne legyen ülésmagasítóként használható.

2008. dec. 22. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:

www.tikotiko.hu

Mi itt vettünk egy UniBaby típusút, 9-25 kg-ig. Nagyon kényelmes, dönthető, nézzél szét, hátha neked is megtetszik valamelyik.

2008. dec. 22. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!