Megfáztam, de nam szoptatok, megkaphatja a babám?
Figyelt kérdés
8 hetes a kisfiam,tegnap megfáztam,fáj a torkom és folyik az orrom.Már nincs tejem,így nem szoptatok.Mit tegyek,hogy ne kapja el...2010. szept. 25. 18:47
1/3 anonim válasza:
nem sok mindent tudsz tenni.az én fiam is elkapta tőlem, már ő sem anyatejes, de a Keresztfiam még igen,mégis elkapta.annyit tudsz tenni,hogy veszel fel maszkot,és sűrűn mosol kezet,fertőtlenítesz.két hónapos volt a fiam, amikor az apja influenzás lett, és nem kapta el,pedig egyik szobából jártam a másikba,de maszkot vettem fel és sokat fertőtlenítettem a kezem is.
2/3 anonim válasza:
Ha nem tüszösmandula, vagy valami hasonló fertőző betegség, csak síma megfázás, nem kapja el. Egyébként meglepően ellenállóak ezek a pici babák. Nálunk az egész családon át ment minden betegség annak idején, egyedül a kicsinek nem volt semmi baja :)
3/3 anonim válasza:
Én szoptatok, mégis elkapta. De nem annyira mint én. Neki csak az orra folyt egy kicsit, én 3 napig fetrengtem 39 fokos lázzal.
Ha taknyos kálciumot kell neki adni, azt ilyen pici is kaphat már. Mást nem nagyon tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!