Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megfáztam és fáj a torkom,...

Megfáztam és fáj a torkom, mit csináljak, hogy pár hetes babám ne kapja el tőlem?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha szoptatod nem lesz baj. Én az elején tettem egy maszkot, úgy közeledtem a babához, de aztán tapasztaltam, hogy az anyatej csodákra képes: ha nem használtam sem kapta el a baba a megfázást, mert az antitestek az anyatejből védték.

Aztán már csak azon igyekeztem, hogy ha valaki a családból meg van fázva, akkor én hamarabb kapjam el, mert akkor a pici védett volt.

2011. febr. 1. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
2 hetes volt mikor elkaptam valamit...köhögtem, 39 fokos lázam volt...nem tettem magam elé semmit, csak nem puszilgattam a kezét, arcát.Nem kapta el.
2011. febr. 1. 11:17
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi
2011. febr. 1. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Tantum Verde szopogatós cukorka torokfájásra a legjobb, tapasztalat, és lehet szoptatás alatt is! Méz+kamillatea+pirítós+fokhagyma (nekem bírta a fiam). Forró leves. Nekem már 2*volt ilyen és egyszer sem kapta el a fiam. 8 hónapos
2011. febr. 1. 11:37
 5/5 anonim ***** válasza:
En szules elott kaptam el valamit, kohogtem, torkom fajt, sajnos tartott 2-3 hetig igy szules utan egy hetig maszkot kellett viselnem. Ezt a szulesnel mar adtak de par forintert be lehet szerezni gyogyszertarba. Ettol nyugodtan szoptathattam, gyogyszert, aszpirint kaptam.
2011. febr. 1. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!