1éves kisfiamnak milyen játékot érdemes venni, ami leköti a figyelmét és egyben fejlesztő is?
Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 15:00
1/4 anonim válasza:
Az én fiam a Fisher Price daloló mesekönyvet szereti,lapozgatja,énekel neki és ahogy nyomogatja a gombokat,számokat,színeket tanít.
Más játék nem köti le inkább a felnőtt dolgokat szereti,telefon,távirányító:)
2/4 anonim válasza:
Építőkocka+egy nagy doboz, vagy vödör.
A fiam akár fél óráig is elvan, miközben pakolássza a kockákat a vödörbe:)
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg babafüggő, mint általában. Az én egyévesen kedvence a labda, amit pont kézbe tud fogni mint egy kosaras (ezt dobálja, pakolja), szeret ő is bigyókat (kockákat v bármit) pakolni, fedeles dobozokat nyitni-csukni (popsikrémes gyógyszertári tégely pl), szereti a formabedobót (de ez kétszemélyes játék, ui nekem kell az aktuális lukat tartanom, ő pedig beleilleszti a formát), és odavan a lukas könyvekért, vagy amin van vmi extra (bigyó, tapintható szőr). Ezen kívül van egy FP tanulóautója, amit bütyköl, a zenéjére táncol és tologatja.
4/4 anonim válasza:
Szia! A Brendon honlapján a játékok menüben van külön fejlesztő játékok alpont, és nagyon jó dolgokat lehet találni. Ha nem is ott veszed meg, jó ötleteket gyűjthetsz, én is onnan szoktam puskázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!