Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiú ikreknek milyen a...

Kisfiú ikreknek milyen a Marcell és a Márton név?

Figyelt kérdés
A Marcell Marcinak, a Márton Toninak becézve.
2022. szept. 8. 12:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Marcell és a Márton gyakorlatilag ugyanaz a név, szóval nem adnám így párban. Kb. mintha Máté-Mátyás, Jakab-Jákob, Martin-Márton, Éliás-Illés kombót adnád nekik.

Ráadásul a becenevük is ugyanaz. A Márkot is hanyagolnám, mert szintén rokonnév.

2022. szept. 8. 14:43
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

Miért hiszik azt az emberek hogy jó ötlet ikreknek egyforma nevet adni?????!!!

Ostobaság. Szegény gyerekek így is állandóan össze lesznek keverve, pláne, ha a nevük is majdnem ugyanaz. Nem hiszem, hogy nem találtok 2 különböző nevet az utónévkönyvben.

2022. szept. 8. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem jó. Úgyis Marci lesz mindkettő. Egyik nevet megtartanám és keresnék egy teljesen más nevet a másiknak.
2022. szept. 8. 16:22
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
A Tóni az Antal becézése. Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, ez a két név azért nem jó együtt, mert mindkettőnek ugyanaz a becézése, és hiába hívjátok ti családon belül máshogy őket, később ebből még sok kavar támadhat.
2022. szept. 8. 17:15
 15/15 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem jó lesz.
2022. szept. 9. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!