Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babám azóta beteges, mióta...

A babám azóta beteges, mióta megindultak a fogacskái. Ez mostmár mindig így lesz?

Figyelt kérdés
10,5 hónapos, 7 hósan indult be a fogzása. Jelenleg 6 van neki. De azóta már 2x is volt lázas, most is folyik az orra, meg lázas szegénykém. Pedig nem burokban neveltük. Mostmár ilyen hamar össze fogja szedni a bacikat? Mitől lehet ez? Vagy én szúrtam el valamit pici korában?
2010. szept. 25. 11:09
 1/5 Kaileena2 válasza:

Vidd el orvoshoz.Nem hisze,hogy a te hibád lenne,lehet hogy csak hosszú megfázás,nátha vagy valami betegség.Adj neki meleg teát.Finom citromosan,a citromban sok a C vitamin.

Remélem hamar rendbe jön!:)

2010. szept. 25. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajnos a fogzás legyengíti a picik immunrendszerét,így könnyebben összeszednek mindenféle bacit.Próbálj több vitamint adni,hogy erősödjön a védekező képessége.

Nálunk is minden fogzásnál folyt az orra,kb 12 hónapos koráig.Szerencsére most már ez elmarad,max hőemelkedése van ha kibújik a fogacska.Ezzel arra akartam kilyukadni,hogy szerintem minél nagyon lesz,annál inkább ellen tud majd állni a szervezete remélhetőleg.Bár ez babától függő.Kitartás!Nem rontottál el semmit! :)

A fogacskák rosszalkodnak! :)

2010. szept. 28. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám 8 hónapos és neki is most jön a foga.Már van 4,és most jön hozzá 2.Szerencsére még nem lett beteg.Ilyenkor egyébként tényleg gyengébb az immunrendszerük,meg mivel fáj az ínyük mindent a szájukba vesznek,és hogy jön a fog így az ínyük "nyitva" van tehát sokkal könnyebben bejut a szervezetükbe a baci.Figyelj arra,hogy mit vesz a szájába!

2010. szept. 28. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Mikor jön a fogacskája akkor picit folyik a nozia,és lehet hőemelkedése.

A kis fiamnak most egyszerre 4 foga jön,folyik az orra és volt egy kis láza aztán 1 napig hőemelkedése.

2010. szept. 29. 07:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Nem szúrtál el semmit!!!!!!!!!!!!!!

Különben én elvittem az orvoshoz mert nem láttam hogy a fogai jönnek,akkor vettem észre mikor készülődtünk a dokihoz és sírdogált,persze nem talált nála semmi betegségre utaló jelet,így én is megnyugodtam,hogy nem beteg.Az 5-dik fogacskáját vártuk ehelyett jön az 5, 6, 7, 8-dik.

Ha beteg is ,akkor se szúrtál el semmit!!

Az enyém tápszeres volt,és ha beteg akkor mások azt mondják "azért beteges mert nem anyatejes"!!Rosszul esik!!

Egy darabig én is mindig magamat hibáztattam,de ennek nincs értelme,ha beteg akkor beteg és úgyis az lesz egyszer.

2010. szept. 29. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!