Milyen sajtot adjak 8 hos babamnak amit meg is tud enni? Csak az also fogacskai bujtak ki, de meg picike.
Adhatsz keményet is,elszopogatják.
(és ettől a "fogunk van" "szopizunk" "fájt a hasunk" többesszámtólén is megőrülök. Nem értem miért nem lehet rendesen beszélni arról a szegény gyerekről. Ő egy önálló ember. Ha meg többesszámozol,a kkor add hozzá a te fogaidat is.)
A vitába nem kívánok belefolyni...
Lidlben lehet kapni tömlős From'Dor sajtot, abban nincs semmi tartósító, meg mű cuccok, és jóval kevésbé sós, mint mondjuk a medve vagy a camping. Én olyat veszek - magunknak is inkább -, és kenyérre kenve eheti nyugodtan.
Egyébként apró kenyérfalatkákra vékonyan szelve bármilyen sajtot rakhatsz: edami, trappista, gouda, stb, kisfiam is megette az ilyeneket egyetlen fog nélkül. A másik: főzelékbe ezeket bele is lehet reszelni, nagyon finom lesz tőle pl. a borsófőzi, a finomfőzelék, a karfiolfőzelék...
Én meg belekívánok folyni a vitába, mert unom már az ilyen embereket itt az oldalon, hogy mindenkinél a támadási felületet keresik. Mit zavar ha úgy írja? Semmi közöd hozzá, csak ne írja már máshogy azért mert valakiknek nem tetszik, nekem se jön be a "s" de mégse írok hogy hagyja abba. Biztos ha nem kezd el kötekedni már nem is aludt volna jól. Felháborító, hogy fontos szítani a vitát.
Egyébként meg nem válaszolok, mert már 6-an leírták úgyis UGYAN AZT amit én is tudtam volna tanácsolni gondolom egyszer is megértette a kérdező, hogy mi az amit adhat a babájának. Most ebbe is bele lehetett volna kötni de mégse kötekedtem, érdekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!