Mi lehet a baj? Én rontok el valamit? Rossz anya lennék? Más is így harcol este a gyerekkel?
26-os vagyok. Kérdező, igen, ugyanez, hogy egyszerűen még nem álmos. : D Szóval ha a mesét, ringatást, stb-t is választanám, akkor is ugyanakkor aludna el, mintha futkározna, csak akkor mind a ketten szenvednénk. : D
Azt amúgy nem írtad, hogy mikor alszik el, az zavar-e, vagy csak hogy nem az ,,elvárt" olvasok egy mesét és elalszik típusú a gyereked?
Nagy könyvből nevelő minta anyák? Senki nem mondott neked semmi sértőt akkor te mit pofátlankodsz?
Valakinek jobb alvó a gyereke,valakinek nem.Közbe szól minden.Fogzás,fájó has,időjárás változás,növekedési ugrás..
Az altatás egy kényes dolog.Ledobhatod,hogy neked jobb legyen,de neki attól még ugyan olyan sz*r lesz.Mert te nem próbálod altatni,ő meg nem tud.
Ne legyél p*cs,nem azért szülted hogy ott csessz ki vele ahol tudsz.Ha nem tud elaludni annak oka van,de az nem megoldás hogy segíteni se próbálsz csak mosod kezeid és hagyod had szenvedjen egyedül.Rossz hozzá állás,te vagy az akinek minimum mellette lenni kellene a rossz pillanatokban IS.Főleg ilyen picivel.
Előbb vagy utóbb meg kell tanulniuk egyedül is elaludni,de nem mindegy mikor és milyen áron.Ha 50 kommentből csak egy volt a veled egyet értő az azt jelenti,hogy az az 1 a helyes? Nagyszerű,akkor kapod te is az ívet ahogy megérdemled.Pedig jókat írtak neked és mindenki segítő szándékkal ahogy olvastam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!