Most ez megint mi lehet, fog, mozgásfejlődés vagy màr ördögűzőt hívjak?
Figyelt kérdés
Eddig se aludt túl jól, 1-2 óránként ébredt, de az elmúlt éjszaka 20-40 percenként. És nagyon nehezen aludt vissza. Szinte egész éjjel cicin volt. Eddig egy pelus elég volt éjszakára. Most 2szer kellett cserélni, mert úszott a pisiben és reggel ébredésnél is. Most alszik napközben, de most se engedi el a cicit, egyszerűen a szájában van és alvás közben 5 percenként elkezd enni. Mi ez most? 11 hónapos. Eszik már mindent, és mennyiséget is. Havi 500 grammot hízott most.2022. aug. 24. 11:37
11/16 A kérdező kommentje:
Uh 9es ezt még olvasni is rossz volt. 😒 Szegény gyereked! Az enyémnek még kiságya sincs, úgyhogy nem veszem ki gyakran. Együttalszunk. 😌 De nehogymár egy 11 hónapos gyereket van aki ébren benne hagy a kiságyban? Mondjuk az enyém kimászna már. Náluk szabadon jön-megy a házban. Most főleg utánam 😆
2022. aug. 24. 16:53
12/16 anonim válasza:
Pedig szerintem is jobb egy gyereknek ilyen korban külön ágyban már. El se tudod képzelni, mekkora meccs lesz átszoktatni.
13/16 anonim válasza:
9# vagyok: semmi baja. De akkor kelj hozza 20-40 percenként, ne lepődj meg ha az átszoktatás közben hisztiket vág majd le, rémálmai lesznek, felriad, a másik meg az, hogy a férjével is kell foglalkoznia az embernek, és a hálószoba erre van. A gyereknek valamilyenszinten ez is önállóság.
14/16 anonim válasza:
Egy ágyban alszol vele. Egész nap a szájában lóg a cici (magad írtad) és amikor ezen változtatni akarsz, akkor megy a csodálkozás, hogy a gyereknek nem tetszik. Ki érti ezt…
15/16 anonim válasza:
9# Jah és mielőtt félre értenéd, nem arra célzok hanyagold el a gyereket, meg ha üvölt ne vedd fel, nyugtasd meg, hanem pl arra, hogy az egyszerű hisztiket máshogy lehet orvosolni. Nem kell egyből a cici, főleg ha bealszik közben, és csak immel-ámmal szopik ha megébred. Kapjon egy kis vizet, cumiból ilyenkor. Simogasd a saját kis ágyában, nem kell mindig kivenni, énekelj neki, add oda a kedvenc szundi játékát. Hidd el hozzá szokna így az alváshoz, és egyáltalán nem lenne elhanyagolva. Ő is rájönne egy időután, hogy nem kell ahhoz kivenni a kiságyból, hogy aludjon, és magától vissza aludna. De persze te más nevelési elveket vallasz, és egyből le kell szólni a másikat, de közben neked vannak problémáid, hogy óránként többször kel. Nem tudom akkor melyik módszerben lehet akkor a hiba? Lehet el kéne gondolkodnod, hogy hogyan változtass egy nem működő rendszeren, úgy leszólni valamit, hogy nem próbáltad, és a saját módszered nem működik...de te tudod. És én nem is azokhoz tartoztam, aki azt mondta válaszd le a ciciről, hanem hogy ne állandóan, legyen benne egy rendszer, amikor megkapja, mondjuk este kétszer. Hidd el a gyereknek se jó ez, meg ez az állandó megébredés, nekik fontos lenne, hogy közeledve az 1 éves korhoz legalább egy kb 4 órákat megébredés nélkül aludjon át (napi 8-10 óra). De így mindig hiányolni fogja a cicit és ezért kel fel. Ezzel nem a szeretetet veszed el tőle meg a törődést, sokkal kiegyensúlyozottabb lesz napközben, ha jól alszik. De persze te tudod és úgy csinálod, ahogy akarod. De így nem nagyon fogsz sehova változni.
16/16 anonim válasza:
Jajj.. Nálunk 2 hálószoba van, az egyikben én alszok a 2 éves 8 hónapos gyerekemmel, a masikban a férjem.
Miután elaltatom a kicsit, átmegyek "foglalkozni a férjemmel", aztán mindenki alszik nyugodtan reggelig.
Nekem/nekunk nincs szükségem, szükségünk a horkolására, neki a kicsi felébredéseire.
A ferjemmel foglalkozni pedig mindigis tudtam nappal is, hála a két szobának ☺️ nem csak este lehet :) vagy mindkettő 😏
Igy mindenki jól alszik és reggel boldogan ébred.
Még cicizik a kisfiam, ejjel is 1x és igy is alszik el.
Nekünk megfelel.
Szerintem csak próbáld húzni az időt a szoptatások között, mindig picit hosszabbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!